Mucize Doktor’un 22. Bölümüne Sürpriz Konuk!

Mucize Doktor’un 22. Bölümüne Sürpriz Konuk!
Fox Tv'nin sevilen dizisi Mucize Doktor'un 22. Bölümüne Sürpriz konuk! Dizinin yayınlanacak 22. Bölümünde sevilen genç ve güzel oyuncu Serra Pirinç konuk oyuncu olarak yer alıyor.

Fox Tv'nin en çok izlenen dizilerinden biri Mucize Doktor her bölüm izleyicisini artırmaya devam ediyor. Özellikle son bölümdeki duygusal sahnelerin yoğunluğu tüm seyirciyi elinde mendille diziyi izlemek zorunda bıraktı. MF Yapım tarafından hazırlanan dizinin başrollerinde Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Reha Özcan, Hazal Türesan, Murat Aygen, Özge Özder, Bihter Dinçel ve Fırat Altunmeşe’nin rol aldığı dizide hemen her hafta olan oyuncu konuklarından biri de güzel oyuncu Serra Pirinç oldu. Daha önce Bizim Aile ve Vuslat gibi dizilerde de rol alan güzel oyuncunun Mucize Doktor’un 22. Bölümünde rol alacağı ve bu Perşembe değil bir sonraki hafta Perşembe günü yayınlanacak bölümde olacağı kaydedildi. İşte detaylar!

Mucize Doktor’a Bir Güzel Konuk!

Mucize Doktor seyircinin severek takip ettiği dizilerden biri ve dizi her bölüm izlenme rekorları kırıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan ve gösterdikleri performansla taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan oyunculara ek olarak diziye her hafta alınan konuk oyuncular da adeta kendilerini aşarak oynuyorlar. Dizinin bölüm hikayelerinde yer alan konuk oyunculara 22. Bölüm bir yenisi daha ekleniyor. Son dönemde Bizim Hikaye, Vuslat gibi dizilerde rol alan güzel oyuncu Serra Pirinç’te dizinin 22. Bölümünde rol alıyor. Genç oyuncunun dizide nasıl bir rolde yer alacağı bilinmezken yayınlanan fotoğrafta Serra Pirinç’in hasta yatağında olduğu ve Doktor Ali Vefa ve Doktor Nazlı’nın da hastayla ilgilendiği görülüyor. Serra Pirinç’in yer alacağı Mucize Doktor’un 22. Bölümü 14 Şubat Perşembe akşamı yayınlanacak.

Mucize Doktor 20. Bölümde Neler Yaşanmıştı

Mucize Doktor bu sezon başlayan ve en çok seyredilen dizilerin başında yer alıyor. Perşembe günlerini kapatan ve birinciliği kimselere vermeyen yapım aynı zamanda Fox Tv’nin de en çok seyredilen dizisi. Dizi her hafta izlenme oranlarını artırırken özellikle yayınlanan son bölüm seyirciden tam not aldı. Dizinin bölüm konusu olan virüs salgını diziye damgasını vurdu. Hastanede baş gösteren virüs salgını ve bu salgın sırasında ölümlerin olması ve hastalığa bir türlü çare bulunamaması herkesi tedirgin etti. Hastalığa en yakın arkadaşlarından birini veren Güneş Hemşire’nin ardından Doktor Ferman’a da virüsün bulaşması özellikle Ali ve Nazlı’yı derinden etkiledi. Ali ve Nazlı’nın Doktor Ferman’la vedalaşmaları herkesi gözyaşlarına boğarken Doktor ferman’ın ölüp ölmeyeceği en çok merak edilen konular arasında yer aldı.

03-02-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar