Mucize Doktor’un Ali Vefa’sından sürpriz evlilik teklifi!

Mucize Doktor’un Ali Vefa’sından sürpriz evlilik teklifi!
Mucize Doktor'daki Ali Vefa rolü ile izleyicinin büyük beğenisini toplayan yakışıklı oyuncu Taner Ölmez'den sürpriz evlenme teklifi..

Geçtiğimiz sezon Fox Tv ekranlarında yayın hayatına başlayan Muciz Doktor dizisi o günden bu yana büyük bir ilgi ile izleniyor. Dizinin başrollerinden Ali Vefa'yı canlandıran oyuncu Taner Ölmez'den sevgilisi Ece Çeşmioğlu'na sürpriz evlenme teklifi geldi. İşte uzun süredir birlikte olan Ece Çeşmioğlu ve Taner Ölmez'in mutluluk dolu o anları..

Med Yapım tarafından Fox Tv ekranları için hazırlanan ve sezonun en çok izlenen yapımları arasında yer alan Mucize Doktor, günden güne başarısını ikiye katlıyor. Dizinin başrol oyuncusu Taner Ölmez'in canlandırdığı otizimli doktor Ali Vefa'nın hayat hikayesini konu alan dizi çok kısa bir süre içerisinde büyük izleyici kitlesine ulaştı. Hatta Taner Ölmez usta oyunculuk performans ile de gündemi sallayan isim olmayı başardı. Gündemden düşmeyen Taner Ölmez son yaptığı sürpriz evlenme teklifi ile yine en çok konuşulan isim oldu. 

TANER ÖLMEZ'DEN SÜRPRİZ EVLENME TEKLİFİ

Mucize Doktor Ali Vefa'yı canlandıran başarılı oyuncu Taner Ölmez, uzun süredir birlikte olduğu kendisi gibi oyuncu aşkı Ece Çeşmioğlu geçtiğimiz günlerde tatile çıktı. İş hayatından biraz nefes almak için Belçika’nın tarihi şehri Brugge’a tatile giden çiftten mutlu haber geldi. Taner Ölmez, bir köprünün üzerinde yürürken hayatının aşkı Ece Çeşmioğlu'na sürpriz evlenme teklifinde bulundu. Aldığı bu sürpriz evlenme teklifi karşısında mutluluktan havalara uçarak 'EVET' yanıtını verdi. Sevilen çiftin mutluluk dolu pozları sosyal medyada büyük beğeni topladı. Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu çifti önümüzdeki yaz nikâh masasına oturmayı planlıyor. 

ECE ÇEŞMİOĞLU KİMDİR?

Güzelliği ile göz dolduran oyuncu Ece Çeşmioğlu, 1990 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nden mezundur. Ekranların en uzun soluklu dizileri arasında yer alan Çocuklar Duymasın'ın 2002 yılında yayınlandığı dönemde canlandırdığı rol ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır. Daha sonrasında ise İki Aile dizisinde Emre Kınay'ın kızlarından birini canlandırmıştır. Ve oyunculuk deneyimi gitgide artarak bir çok dizi ve filmde rol almıştır. Genç oyuncu  Ece Çeşmioğlu, Mucize Doktor'da Ali Vefa karakterine hayat veren Taner Ölmez ile sevgilidir. Ece Çeşmioğlu hangi yapımlarda rol aldı?

Ece Çeşmioğlu'nun rol aldığı yapımlar

Çocuklar Duymasın, Çocuğun Var Derdin Var, Nehir, Gümüş, İki Aile, Eyvah Halam, Firar, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Yaz'ın Öyküsü, Kalbim Yangın Yeri, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Yüz Yüze (Zeynep), Yuvamdaki Düşman (Ceren, Show Tv), Söz (Melisa,3. Sezon, Eylül 2018, Star Tv), Tutunamayanlar (İrem, İstanbul Medya Akademisi & Neden Film, Trt1, 2019)

08-01-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar