Ozan Güven ekranlara dönüyor! Bakın hangi projede yer alacak

Ozan Güven ekranlara dönüyor! Bakın hangi projede yer alacak
Instagram'da Cem Yılmaz ile yorumlaşan Ozan Güven, yeni bir mini dizide rol alacağını açıkladı. Ozan Güven hangi dizide rol alacak?

Son olarak Fi dizisinde izlediğimiz Ozan Güven, yeni bir dizi projesiyle ekranlara döneceğini açıkladı. Açıklamasını bir hayli ilginç bir şekilde yaptı. Başarılı oyuncu, yakın dostu Cem Yılmaz ile yorumlaştığı sırada yeni projesini duyurdu. 

Ozan Güven, Instagram hesabı üzerinden bir fotoğrafı takipçileriyle paylaştı. Cem Yılmaz, fotoğrafa esprili bir dille "Yeni bir film mi Ozan bey" şeklinde bir yorum bıraktı. Ozan Güven'in bu yorum cevabı "Hayır mini dizi Cem bey" oldu. Bu yorumlaşmanın ardından Ozan Güven takipçileri büyük bir merak içerisine girdi. Böylece Ozan Güven - Cem Yılmaz ikilisi şimdiden yeni mini diziyi gündeme taşımış oldu. Başarılı oyuncu hangi mini dizide rol alacak?

Ozan Güven hangi dizide rol alacak?

Haber anlayacağınız üzere Cem Yılmaz ve Ozan Güven arasındaki mesajlaşmaya dayanıyor. Ozan Güven'in rol alacağı projenin bir mini dizi olacağını biliyoruz. Bunun dışında herhangi bir bilgimiz yok. Ama şu çıkarımı yapabiliriz ki bu mini dizi projesi henüz oldukça taze.

Ozan Güven kimdir?

Ozan Güven, 19 Mayıs 1975 tarihinde Almanya'nın güneyinde bulunan Nürnberg şehrinde dünyaya gözlerini açtı. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Modern Dans Bölümü'nde üniversite eğitimine başlasa da eğitimini yarıda bırakmak zorunda kaldı. İzmir Belediye Konservatuvarı'nda oyunculuğunu geliştirmeye başladı. Daha sonra kendisini televizyon dizisi projelerinde görmeye başladık. Erken oyunculuk dönemlerinde İkinci Bahar, Çiçeği Büyütmek, Koçum Benim, Aslı ve Kerem, Bir İstanbul Masalı gibi dizilerde rol aldı. Cem Yılmaz'ın 2000'lerin başına damga vuran filmi G.O.R.A. ile birlikte sinemaya adım atmıştır. Cem Yılmaz ile yakın bir dostluğu bulunan Ozan Güven, G.O.R.A.'nın devamı niteliğindeki A.R.O.G'da da rol aldı. Film projelerine bir yandan devam ederken diğer yandan televizyon dizilerinde de rol almayı sürdürdü. ATV'de yayınlanan Canım Ailem dizisinde iki sezon rol aldı. Yahşi Batı'yla birlikte Cem Yılmaz imzası taşıyan filmlerde rol almayı sürdürdü. Star TV ve Show TV ekranlarında yayınlanan Muhteşem Yüzyıl dizisinde de rol aldı. Yakın dönemde Pek Yakında, Annemin Yarası ve Arif V 216 filmlerinde rol aldı. Kendisini son olarak internet dizisi Fi'de izleme imkanı bulabilmiştik.

29-06-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler