Mucize Doktor’un Nazlı’sı Sinem Ünsal’dan yeni imza!

Mucize Doktor’un Nazlı’sı Sinem Ünsal’dan yeni imza!
FOX TV'den ekrana gelen Mucize Doktor dizisi büyük ilgi çekiyor. Dizide göze çarpan isimlerden biri Sinem Ünsal. Güzel oyuncu yeni bir projede yer alacak.

Mucize Doktor dizisi yayınlandığı ilk günden itibaren yoğun ilgi görüyor. Dizide rol alan oyuncular da parlama imkanı buluyor. Bunlardan biri de Sinem Ünsal olarak görünüyor. Oyunculuk kariyerinin başlarında olan Sinem Ünsal, ses getirmeyi başaran dizilerde boy gösteriyor. Onu Çoban Yıldızı, Siyah Beyaz Aşk ve Kızım gibi dizilerde izleme imkanı bulduk. Şimdilerde ise FOX TV'den ekrana gelen Mucize Doktor dizisinde rol alıyor. İzleyici karşısına Nazlı karakteriyle çıkıyor. Güzelliği ve oyunculuktaki başarısıyla dikkatleri üzerinde toplayan Sinem Ünsal, yeni bir projede yer alacağını açıkladı.

Sinem Ünsal'ın bahsetmiş olduğu yeni proje bir dizi değil reklam projesi. Bahsedilene göre Sinem Ünsal, bir kozmetik markasının reklam yüzü olacak. Henüz prensip aşamasında olan anlaşmanın imzalarının önümüzdeki günlerde atılması bekleniyor. Anlaşma resmiyete döküldükten sonra Sinem Ünsal'ın yer alacağı ismi açıklanmayan kozmetik markasının reklamları televizyon ekranlarında boy gösterecek. FOX TV'den ekrana gelen Mucize Doktor dizisinin Asistan Doktor Nazlı'sı önümüzdeki yıllarda adından söz ettireceğe benziyor. 

Sinem Ünsal kimdir?

Sinem Ünsal, 1993 yılında İzmir'in batısında bulunan Foça ilçesinde dünyaya geldi. Üniversite eğitimini Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat Bölümü'nden mezun olarak tamamlayan Sinem Ünsal, oyunculuk eğitimi aldı ve yoluna oyuncu olarak devam etmeyi seçti. 2017 yılında FOX TV'de yayınlanan Çoban Yıldızı dizisinde rol aldı. Bahsi geçen dizide Güneş karakteriyle izleyicinin karşısına çıkan güzel oyuncu, oyunculuğa ilk adımı atmış oldu. Yine aynı yıl ATV'den ekrana gelen Siyah Beyaz Aşk dizisinde rol almaya başladı ve ertesi yıla kadar aynı dizide rol almayı sürdürdü. Siyah Beyaz Aşk dizisinde ise Gülsüm karakterine can verdi. 2018 yılında Star TV'de yayınlanan Kızım dizisinde rol aldı. Bu dizide ise Nazlı karakterini canlandırdı. Son olarak, bu sezon FOX TV'de yayınlanan Mucize Doktor dizisinde Nazlı karakterini canlandırmaya başladı. 

Sinem Ünsal'ın rol aldığı diziler

2019 – Mucize Doktor (Nazlı) (TV Dizisi)
2018 – Kızım (Sevgi) (TV Dizisi)
2017-2018 – Siyah Beyaz Aşk (Gülsüm) (TV Dizisi)
2017 – Çoban Yıldızı (Güneş) (TV Dizisi)

21-12-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar