Mucize Doktor’un Nazlı’sı Sinem Ünsal’ın Yeni Projesi Belli Oldu!

Mucize Doktor’un Nazlı’sı Sinem Ünsal’ın Yeni Projesi Belli Oldu!
Mucize Doktor'un Nazlı'sı Sinem Ünsal'ın yeni projesi belli oldu. Güzel oyuncu bir kozmetik firmasının şampuan yüzü oldu. İşte detaylar!

Fox Tv ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan ve bu sezon başlayan başarılı dizi Mucize Doktor hemen her kesim tarafından ilgiyle ve beğeniyle seyredilmeye devam ediyor. Dizide otizmli bir doktorun kendini ispat etme ve çevresine ve çalıştığı hastaneye kabul ettirme çabasını ve bu doktor etrafında dönen hikayeleri konu alıyor. Doktor Ali Vefa’nın imkansız gibi görünen hastalıklara koyduğu teşhisler ve tedavi tavsiyeleri bir anda Ali Vefa’yı herkesin gözünde bir anda büyütürken o ise sıradan ve normal bir insan olma çabasındadır. Bunun içinde her şeyi yaşamaya ve yapmaya çalışır. Ancak hiç farkında olmadan yine aynı serviste çalıştığı doktor arkadaşı Nazlı’ya aşık olur. Nazlı’da aynı Ali Vefa gibi asistan doktordur. Sinem Ünsal’ın canlandırdığı Nazlı’da Ali Vefa’yla ilgilenmektedir ancak bu ilişkiden korkar ve bu sebeple Ali’den uzak durur. Dizinin başlamasıyla birlikte dizide rol alan oyunculara şu sıralar teklif üstüne teklif yağıyor. Önce Doktor Ali Vefa’yı canlandıran Taner Ölmez’e şimdi de Nazlı karakterini oynayan sinem Ünsal’a teklif geldi. İşte detaylar!

Sinem Ünsal’ın Şansı Doktor Nazlı İle Açıldı!

Mucize Doktor Dizisinde Doktor Nazlı karakterini canlandıran güzel oyuncu Sinem Ünsal’ın şansı Mucize Doktor’la birlikte açıldı. Önce dizide rol alan ve Ali Vefa karakterini canlandıran Taner Ölmez reklam yüzü oldu ve reklamlarda rol almaya başladı, şimdi de Sinem Ünsal reklamlarda rol almaya başladı. Dizide oldukça başarılı bir performans sergileyen ve oyunculuğu herkes tarafından takdir edilen Sinem Ünsal Mucize Doktor’un en başarılı karakterlerinden biri olarak öne çıkıyor. Oyuncu özellikle Ali vefa ile olan sahnelerde seyircinin beğenisini topluyor. Geçtiğimiz aylarda reklam anlaşması yaptığı kozmetik ürünler firmasının reklam yüzü olan Sinem Ünsal kamera karşısına geçti ve ilk reklam deneyimini yaşadı.

Sinem Ünsal Şampuan Reklamında!

Güzel oyuncu Sinem Ünsal bu sıralar rol aldığı dizide canlandırdı karakterle herkesin dilinde. Oyuncu gösterdiği başarılı performansın da karşılığını almış gibi görünüyor. Hem adını artık aranan oyuncular listesine yazdırdı hem de reklamlarda rol almaya başladı. Oyuncu bir kozmetik firmasının ürünlerinden olan Şampuanın reklamında yer alarak ilk reklam tecrübesini de yaşadı. Oyuncunun rol aldığı şampuan reklamının önümüzdeki hafta yayınlanmaya başlayacağı açıklandı.

19-02-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar