Muhteşem İkili Yollarını Ayırdı

Muhteşem İkili Yollarını Ayırdı
Komedi dizi ve filmlerin en sevilen komedyen oyuncuları Ahmet Kural ve Murat Cemcir yollarını ayırdı. Birbirlerini ayrı projelerde destekliyorlar.

Komedi filmleri ile tanınan ünlü oyuncular yollarını ayırdı. Ahmet Kural ve Murat Cemcir kariyer kararlarında farklı adımlar attılar. Bir zamanlar Kıbrıs dizisinde başrol oynayan  Ünlü oyuncu Ahmet Kural, hayranlarının beğenisini toplamayı başardı. TRT1 kanalı yeni sezonda Cuma akşamları Kıbrıs Zafere Doğru ismiyle yayınlanmakta olan diziye çok güveniyor.

TRT 1 ekranlarında seyircisi ile buluşan Kıbrıs zafere doğru dizisinin başrollerinde Serkan Çayoğlu, Pelin Karahan, Gülper Özdemir, Ahmet Kural ile birlikte rol alıyor.  Dizinin reytingleri ilk sezonda çok daha başarılıyken yeni sezonda ortalama oranlarda gelmeye devam ediyor. Ünlü oyuncu Ahmet Kural Kıbrıs zafere doğru dizisinde  hayat verdiği Kemal Dereli karakteri ile hayranlarını mest etti.

Ekrana geldikleri ilk günden itibaren birlikte rol aldıkları diziler ile bilinen Ahmet Kural ve Murat Cemcir yollarını ayırarak farklı projelerde devam edecekler. Ahmet Kural, kendisini TRT1’de yayınlanan diziye kaptırmış durumda.

Ünlü oyuncu Murat Cemcir ise bir dijital platform için proje hazırlığına başladı. Murat Cemcir'in yapımcılığı üstlendiği mini dizi  Etkileyici ismi ile izleyenlerinin karşısına çıkacak.  Ünlü Oyuncu Murat Cemcir yapımcı kimliği ile bir başka proje hazırlığında da olduğunu  belirtti.

İki ünlü  komedyenin  Düğün Dernek projesinin devamını çekmeye kararlı oldukları ortaya çıkan haberler arasında.  Ünlü oyuncu Murat Cemcir, yaptığı açıklamada ise pandemi şartlarına dikkat çekerek;  “Düğün Dernek yapacaktık, tam yapmak üzereyken pandemi başladı. Şimdi pandemi bittikten sonra, sinemalar açıldıktan sonra yapma niyetimiz var. Heyecanlı ve hevesliyiz. Ama onun haricinde bu aralar bu diziye ve bundan sonra yapacağımız bir tane daha dizi var. Ona hevesliyiz.” ifadelerini kullandı.

Murat Cemcir'e yöneltilen soru Ahmet Kural ile ortaklığının devam edip etmeyeceğiydi. Ünlü oyuncu Murat Cemcir, yapımcı tarafında değil ama oyuncu olarak devam edeceklerinin mesajını hayranlarına verdi.

Ünlü komedyen Murat Cemcir artık sadece oyuncu olarak değil yapımcı olduğunu ve kendi projelerine odaklanacağını ifade etti. Murat Cemcir, rol arkadaşı Ahmet Kural için;  “Komedi anlamında Ahmet ile beraber devam edeceğiz. Ahmet zaten çok güzel bir dizi yapıyor, beğenerek izliyoruz” ifadelerini kullandı.

25-10-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar