Show Tv’nin Merakla Beklenen Dizisi Aziz 5 Kasım Cuma Ekranlara Gelecek

Show Tv’nin Merakla Beklenen Dizisi Aziz 5 Kasım Cuma Ekranlara Gelecek
Show Tv’nin merakla beklenen yeni dizisi Aziz’in yayın tarihi belli oldu. Heyecanla beklenen dizi 5 Kasım Cuma akşamı ilk bölümüyle ekranda

Yeni başlayacak diziler seyirci tarafından adeta nefesler tutulmuş bir şekilde bekleniyor. TRT 1 ekranlarında yayınlanacak Alparslan Büyük Selçuklu, Show Tv ekranlarında başlayacak olan Üç Kuruş ve yine Show Tv ekranlarında başlayacak olan Aziz bu dizilerin başında geliyor. Yayın tarihleri artık belli olan bu dizler için geri sayım süreci başladı. Özellikle seyircinin merakla beklediği ve 03 Medya tarafından hazırlanan dönem dizisi Aziz yayınladığı tanıtımlar ve konusu ile en çok merak edilen yapımlardan biri. Diğer yapımların az da olsa bilindiği bu durumda Aziz en büyük sürprizi yapacak gibi görünüyor. Başarılı oyuncu Murat Yıldırım ve Damla Sönmez’i buluşturan dizi 1930’lu yılların Hatay’ın da yaşanıyor. Bir gencin mecburen gittiği ve geri döndüğünde artık hiçbir şeyi bıraktığı gibi bulamadığı bir hikayeyi anlatan Aziz’in yayın tarihi olarak 5 Kasım Cuma belirlendi.

Aziz 5 Kasım Cuma Akşamı Ekranda

03 Medya tarafından hazırlanan ve sezonun en büyük beklentiye sahip dizileri arasında gösterilen ve kanalın da büyük umutlar bağladığı Aziz’in yayın tarihi sonunda belli oldu. Uzun süren bir hazırlık ve çekim sürecinin ardından dizinin tanıtımları yayınlanmış ve seyirci bu tanıtımları büyük beğeniyle karşılamıştı. Dizinin merakla başlamasını bekleyen seyirciler ise sonunda bekledikleri tarihi öğrendiler. Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak olan ve iddialı kadrosu ve heyecanlı hikayesiyle Aziz 5 Kasım Cuma akşamı ilk bölümüyle ekranda yerini alacak. İnanılmaz bir reyting savaşının yaşandığı ekranlarda Cuma günü gibi güçlü bir günde ekrana gelecek Aziz’in reytingi ve bu Cuma gününde ne yapıp ne yapamayacağı merakla bekleniyor.

Aziz Dizisi Oyuncu Kadrosu!

Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak olan ve 03 Medya tarafından hazırlanan Aziz 1930’lu yılların Hatay’ını anlatıyor. Bir gencin hikayesine ve yaşadıklarına odaklanan dizinin yönetmen koltuğunda Recai Karagöz otururken dizinin senaryosunu Eda Tezcan kaleme alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ise Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar, Suzan Kardeş, Elif Sönmez ve Ayten Soykök yer alıyor. Dizinin ilk bölüm yayın tarihi 5 Kasım Cuma.

25-10-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar