Mükemmel Eşleşme Dizisinin Günü Değişti! Mükemmel Eşleşme Hangi Gün?

Mükemmel Eşleşme Dizisinin Günü Değişti! Mükemmel Eşleşme Hangi Gün?
TRT1’in romantik komedi dizisi Mükemmel Eşleşme’de bir değişiklik yaşandı. Dizinin yayın günü değişti. Dizinin günü neden değişti? Mükemmel Eşleşme hangi gün?

TRT1’in sevilen dizisinde bir değişiklik yaşandı. Mint Motion Pictures yapımın imzasını taşıdığı, yaz döneminde yayınlanmaya başlayan Mükemmel Eşleşme dizisinin yayın günü değişti. Yapımcılığını Birol Güven’in üstlendiği TRT1 ekranlarının fenomen dizisi ‘Seksenlerin’ ardından yine Birol Güven’in imzası ile yeni bir dizi olarak çekilen romantik komedi tadındaki Mükemmel Eşleşme dizisi yayına kondu. Efsane dizi ‘Seksenlerin’ 10 yıllık serüveninin üzücü vedasından sonra, Mükemmel Eşleşme dizisi ile izleyicinin yüzü gülmeye başladı. Konusu ve güçlü oyuncu kadrosu ile bir aile dizisi olarak her hafta Cumartesi günleri saat 20.00 de TRT1 ekranlarında yayınlanan dizi. Yeni sezonun Eylül ayı ile birlikte başlaması, kanalların sezon dizilerine ağırlık verip yeni yapımların ekrana gelecek olması yazlık dizilerin akıbetlerini merak ettirdi. Yaz döneminde ekranlara gelen dizilerin ne kadar amaçları yaz döneminde sezon dizilerinin ara vermesinden dolayı olan boşluğu doldurmak olsa da, yaz dönemindeki izlenme oranlarına göre bu diziler kız sezonuna doğru da yayınlanmaları sarkabiliyor. Mükemmel Eşleşme dizisi de 16 Temmuz 2022 tarihinde ilk bölümü ile ekranlara gelmiş ve iyi bir izlenme oranı ile başlamıştı. Reytingleri yüksek dizinin yazın bitimiyle son bulmasının doğru olmayacağına karar veren yapımcılar final tarihini çok izlendiği ölçüde ileri tarihlere bırakıyorlar. Mükemmel Eşleşme’nin de yakın zamanda final kararı almayacağı gözükürken, yayınlanmaya devam etmesi doğrultusunda yayın gününün hangi gün olacağı merak ediliyordu. İşte Mükemmel Eşleşme dizisinin yeni günü…

Mükemmel Eşleşme’nin Yayın Günü Neden Değişti?

Mükemmel Eşleşme’nin yayın günü Gönül Dağı dizisiyle çakıştığı için değişti. Yaz dönemi dizi olarak başlayan Mükemmel Eşleşme dizisi reytinglerin iyi gelmesinden dolayı yeni sezonda da devam etmesi bekleniyor. Ancak, dizi her hafta Cumartesi günü saat 20.00 de ekranlara gelirken, Eylül ayı itibariyle yeni sezon dizilerinin yayınlanacak olmasından dolayı Cumartesi akşamlarının dizi Gönül Dağı ile çakışmasından sebep gününün değiştirilmesine karar verildi.


Mükemmel Eşleşme dizisinin yönetmen koltuğunda ödüllü yönetmenlerimizden Emre Kavuk’un oturduğu dizinin günü değişti. Oyuncu kadrosunda Gizem Sevim (Pınar), Ahmet Kayakesen (Kerem), Asuman Dabak (Firuze), Ayşegül Günay (Fadime), Volkan Severcan (Necati), Ayhan Taş (Cevat), Cem Zeynel Kılıç (Ahmet), Eylül Öztürk (Irmak), Ayşen Sezeral (Sevinç) ve Ebru Şam (Ece), Goncagül Sunar (Meral) ve Damla Alibeşe (Mevsim)’yi buluşturan dizi 27 Ağustos’ta 7. bölümüyle seyirciyle buluşmuştu. Bu hafta cumartesi akşamı TRT1’in 2 sezondur ekranlara gelen sevilen yapımı ‘Gönül Dağı’ dizisinin 3. yeni sezonu başlıyor.

Mükemmel Eşleşme 8. Bölümden İtibaren Çarşamba Günleri TRT1 ekranlarında!

Mükemmel Eşleşme’nin günü olan Cumartesi, sezon dizilerinin yayına başlayacağı şu dönemde Gönül Dağı dizisine ait. Bundan dolayı akıbeti de merak konusu olan Mükemmel Eşleşme dizisinin yayın günü de değiştirildi. Birol Güven imzalı ilk bölümünden itibaren çok sevilen dizinin yeni günü Çarşamba oldu.

Ailelerinin vesile olmasıyla tanışan iki gencin, mutlu bir aile kurmasını anlatan dizinin 7 Eylül Çarşamba günü 8. bölümü yayınlanacak. Ayrıca dizinin hikayeside 10. bölümden sonra değişerek daha çok aileye odaklanacak.

31-08-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar