TRT’nin Yeni Dizisi Final Yapıyor

TRT’nin Yeni Dizisi Final Yapıyor
Yaz sezonunda başlayan ve romantik komedi türünde ele alınan TRT 1’in yeni dizisi Mükemmel Eşleşme dizisinin final yapacağı öğrenildi.

Yeni yayın döneminin başlamasıyla birlikte kanallar artık tüm dikkatlerini reytinglere vermiş durumdalar. Kanallar bin bir emek ve meşakkatle hazırlanan dizilerin aldığı reytinglere göre yayında kalıp kalmamalarına karar verirken yapım şirketleri de en iyi reytingi alabilmek için hazırladıkları yapımlar üzerinde çalışmalarına devam ediyorlar ve zaman zaman nokta operasyonlar yapıyorlar. TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve yaz sezonunda seyirciyle buluşan Mükemmel Eşleşme dizisinin final yapacağı haberi geldi. Sezonun başlamasıyla yeni ve güçlü yapımlar karşısında varlık gösteremeyen yapımlar için kanallar fazla sabretmeden final kararı verebiliyor. Yeni başlayan dizilerden Kusursuz Kiracı erken final kararı alırken ikinci erken final yapacak dizi de Mükemmel Eşleşme oldu. Yapımcı Birol Güven dizi ekibine dizinin final yapacağını duyurdu.

Mükemmel Eşleşme 13. Bölümde Veda Ediyor

Yeni sezonda güçlü ve iddialı yapımların başlamasıyla reytingi az olan dizilerden final haberleri gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Fox Tv ekranlarında yayınlanan Kusursuz Kiracı’nın erken final kararı almasıyla başlayan süreç TRT 1 ekranlarının yeni dizisi Mükemmel Eşleme ile devam ediyor. Yaz sezonunda başlayan ve Mint Yapım tarafından hazırlanan Mükemmel Eşleşme evlenecek iki gencin birbiriyle olan tanışma ve yakınlaşması ile akrabalarının bu süreçte yaşadıkları hikayeleri konu alıyor. Romantik komedi türünde ela alınan dizinin yapımcılığını üstlenen Birol Güven aynı zamanda dizinin senaryo koordinatörlüğünü de üstlenirken dizinin yönetmen koltuğunda ise Emre kavuk oturuyor. Dizinin 13. Bölümle birlikte ekranlara veda edeceği öğrenildi.

Mükemmel Eşleşme Oyuncuları Kimler?

Birol Güven’in yapımcılığında hazırlanan ve TRT 1 ekranlarında yayınlanan romantik komedi dizisi Mükemmel Eşleşme erken final kararı aldı. Birol Güven tarafından 13. Bölümle birlikte ekranlara veda edeceği duyurulan dizi son olarak 11. Bölümüyle ekrana geldi. Yaz sezonunda ekrana gelmeye başlayan dizi ilk başlarda oldukça iyi reyting alırken son zamanlarda dizinin reytinglerinde büyük düşüşler yaşanmıştı. Birbirinden ünlü oyuncuların yer aldığı dizide,

  • Ahmet Kayakesen
  • Gizem Sevim
  • Ayşegül Günay
  • Asuman Damak
  • Volkan Severcan
  • Ayhan taş
  • Eylül Öztürk
  • Cem Zeynel Kılıç
  • Ayşen Sezeral gibi isimler yer alıyor.
04-10-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar