Musa Uzunlar "Aile" kadrosunda

Musa Uzunlar
Aile dizisi her hafta seyirciyi ekrana kilitlemeyi başarıyor. Başarısını yeni isimleri kadroya dahil ederek perçinleyen dram ve aile dizisine Musa Uzunlar da eklendi.

Fenomen karakterlere imza atan usta oyuncu Musa Uzunlar "Aile" kadrosuna dahil oldu. İlk bölümünden itibaren seyircinin ilgisini çeken Aile dizisi başarısını güçlü isimleri transfer ederek gösteriyor. Dizi severler merak ediyor, Musa Uzunlar yeni katıldığı Aile dizisinde hangi karakteri oynayacak? Musa Uzunlar kimdir, hangi yapımlarda rol almıştır? Musa Uzunlar ile kadrosunu güçlendiren Aile dizisiyle ilgili gelişmeler haberimizde. Şimdi detaylar

Musa Uzunlar "Aile" kadrosunda

Ay Yapım imzalı Aile dizisi her hafta seyirciyi ekrana kilitlemeyi başarıyor. Başarısını yeni isimleri kadroya dahil ederek perçinleyen dram ve aile dizisine başarılı oyuncu Musa Uzunlar da eklendi. Yer aldığı tüm projelerde başarılı oyunculuğuyla adından söz ettiren Musa Uzunlar önümüzdeki bölümden itibaren Aile’nin kadrosunda yer alacak.

İlyas karakterine hayat verecek

Hakan Bonomo’nun kaleme aldığı, Ahmet Katıksız’ın yönetmen koltuğunda oturduğu Aile dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya başrolleri paylaşıyor. Varlıklı bir aile olan Soykanlar’ın sıra dışı hikayesini anlatan dram dizisinde ayrıca Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Mert Denizmen, Ecem Simge Yurdatapan, Levent Ülgen, Emel Göksu ve Nur Sürer gibi isimler rol alıyor. Hikayenin giderek derinleştiği Aile dizisine ‘İlyas’ karakteri olarak giren Musa Uzunlar, hikayenin gidişatına yön vererek dengeleri değiştirecek.

Musa Uzunlar Kimdir?

1959 Antalya doğumlu oyuncu ve yönetmen Musa Uzunlar, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümü mezunlarındandır. Ankara, Bursa ve İstanbul Devlet Tiyatrolarında oyuncu ve yönetmen olarak görev alan Uzunlar; Kaplumbağa ninnisi ve Hüzün Mahallesi Otobüsü oyunlarını da yazmıştır. Halen Yeditepe Üniversitesi Ve Haliç Üniversitesi'nde yine eğitmen olarak çalışan Uzunlar aynı zamanda dublaj çalışmaları yapmaktadır. İskender Büyük rolüyle Kurtlar Vadisi Pusu’da fenomen olan usta oyuncu büyük hayran kitlesine ulaştı. Poyraz Karayel, Şubat, Fatmagül'ün Suçu Ne, Karanlıklar çiçeği, Kurtlar vadisi pusu, Yağmur Zamanı, Nilgün, Merdoğlu, Süper Baba, Ateş Dansı, Bütün kapılar kapalıydı, Geçmiş Bahar Mimozaları dizilerinde rol alan oyuncu; Hayal Kurma Oyunları ve Kurtlar Vadisi Gladio sinema filmlerinde de boy gösterdi.

25-04-2023
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar