Ünlü Oyuncu Musa Uzunlar Hangi Diziyle Ekranlara Dönüyor?

Ünlü Oyuncu Musa Uzunlar Hangi Diziyle Ekranlara Dönüyor?
Kurtlar vadisi Pusu’nun meşhur karakteri Büyük İskender’i canlandıran usta oyuncu Musa Uzunlar yeniden ekranlara dönmeye hazırlanıyor. İşte detaylar!

Herkes onu dizilerde ve filmlerde oynadığı psikopat ama aynı zamanda net ve güçlü biri olarak tanıyor. Usta oyunculuğunun yanı sıra canlandırdığı karakterleri sanki yaşıyormuş gibi sahnelemesi de seyirci de etkili bir karşılık buluyor. Kurtlar Vadisi Pusu, Poyraz Karayel gibi dizilerde adeta seyircinin bu yapımları nefessiz izlemesini sağlayan başarılı oyuncu Musa uzunlar uzun bir aradan sonra yeniden ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Usta oyuncunun yeni yayın döneminde Show Tv’de yayınlanacak Arıza dizisinde rol alacağı bir anda dizi dünyasında büyük yankı uyandırırken oyuncu ve yapım şirketinin bu konuda halen görüşmeleri sürdürdüğü öğrenildi. İşte detaylar!

Musa uzunlar Arıza Dizisi’ne Doğru!

Eylül yayın döneminde Show Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve 03 Medya tarafından projelendirilen Arıza Dizisi son günlerde en çok konuşulan yapımlardan biri. Yönetmenliğini Recai Karagöz’ün üstleneceği ve senaryosu Ozan Aksungur tarafından kaleme alınan Arıza birbirinden ünlü isimleri bir araya getirmiş durumda. Dizinin başrolünde son dönemlerin en çok sevilen oyuncularından Tolga Sarıtaş yer alırken yapımın diğer oyuncularını ise Ayça Ayşin Turan, Dilara Aksüyek, Yeşim salkım, Ali Seçkiner Alıcı, Ahmet Mümtaz Taylan, Levent can, Hakan salınmış, Yağızcan Konyalı, Hazal Benli ve Cankat Aydos gibi isimler oluşturuyor. Oyunculuğu ile herkesin beğenisini kazanan ve rol aldı yapımlarda adeta fırtınalar estiren usta oyuncu Musa Uzunlar’ın da diziye dahil olabileceği ve yapım şirketiyle görüşme halinde olduğu belirtiliyor. Bu haber bile bir anda seyircileri heyecanlandırırken oyuncunun yakın bir zamanda kararını vereceği tahmin ediliyor.

Musa Uzunlar Kimdir?

21 Nisan 1959 yılında Antalya’da dünyaya gelen Musa Uzunlar Türk Tiyatro, sinema ve dizi dünyasının vazgeçilmez oyuncuları arasında yer almaktadır. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun olan oyuncu pek çok tiyatro oyununda rol almış ve ayrıca yönetmen olarak da görev üstlenmiştir. Oyuncu ayrıca pek çok dizi ve sinema filminde de rol almıştır. Oyuncunun özellikle Kurtlar Vadisi’nde canlandırdığı Büyük İskender karakteri hala seyircinin hafızlarında yer almaktadır. Oyuncunun rol aldığı yapımlardan başlıcaları şunlardır. Geçmiş Bahar Mimozaları, Süper Baba, Ateş Dansı, Hayal Kurma Oyunları, Merdoğlu, Yağmur Zamanı, Kurtlar vadisi Pusu, Karanlıklar Çiçeği, Fatmagül’ün Suçu Ne, Şubat ve Poyraz Karayel.

30-06-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar