Nefes, Sen Anlat Karadeniz'den ayrılıyor mu?

Nefes, Sen Anlat Karadeniz'den ayrılıyor mu?
Atv'nin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz'in güzel oyuncusu İrem Helvacıoğlu'ndan şaşırtan açıklama. Nefes, Sen Anlat Karadeniz'den ayrılıyor mu?

Çarşamba akşamları Atv ekranlarını reytinglerde ilk sıralara yerleştiren dizinin başrol oyuncusu Nefes karakterine hayat veren İrem Helvacıoğlu'nun yaptığı açıklama gündeme bomba gibi düştü. Açıklamanın ardından dizi hayranlarının aklında 'Nefes, diziden ayrılıyor mu?' sorusu canlandı. Peki Nefes yani İrem Helvacıoğlu, Sen Anlat Karadeniz'den ayrılıyor mu?

Nefes, Sen Anlat Karadeniz'den ayrılıyor mu?

Atv'nin fenomen dizisi Sen Anlat Karadeniz'de neler oluyor? Dizinin başrol oyuncularından Nefes (İrem Helvacıoğlu) sosyal medya hesabından paylaştığı bir göndersine yorum yapan takipçisine verdiği cevap herkesi şoke etti. Son günlerde magazin gündemine sıkça düşen İrem Helvacıoğlu yaptığı bu atak ile adından bir kez daha söz ettirdi. Başrollerini Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Sinan Tuzcu ve Öykü Gürman’ın yer aldığı geniş oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Sen Anlat Karadeniz, her Çarşamba akşamı yepyeni konu ve bölümleri ile izleyicisinin karşısına çıkıyor. Son zamanlarda gündeme düşen ' Nefes diziden ayrılıyor ' haberleri ne kadar doğru diye düşünürken İrem Helvacıoğlu'nun sosyal medya üzerinden takipçisine verdiği cevap sorulara açıklık getirdi.

Hem güzelliği hem de başarılı oyunculuğu ile Sen Anlat Karadeniz'in vazgeçilmez karakterlerinden olan Nefes'in diziden ayrıldığı iddia edilmişti. Bu konu ile ilgili olarak kendi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan yorumlara yanıt verdi. İrem Helvacıoğlu, sosyal medya hesabında uzun bir süredir gözlerden uzak aşk yaşadığı sevgilisi ile çekildiği bir fotoğrafı paylaşmıştı. Paylaşılan fotoğrafta ki detay takipçilerinin gözünden kaçmadı. Fotoğrafta İrem Helvacıoğlu ve sevgilisinin parmağında alyans vardı. Fotoğraftaki bu detay 'İrem Helvacıoğlu evleniyor mu?' sorusunu akıllara getirdi. İrem Helvacıoğlu'nun takipçilerinden biri bu detay ile ilgili olarak fotoğrafın altına "Evlenmek için mi diziyi bırakıyorsun?" yorumu yazdı. Güzel oyuncu yapılan bu yoruma cevap olarak "Düğün tarihini bize de söylesinler, gidelim" dedi. Son zamanlarda gündeme gelen evlilik ve evleneceği için diziden ayrılıyor iddialarını tiye aldı. Sen Anlat Karadeniz her Çarşamba saat 20.00 de ATV ekranlarında sizlerle olacak. Sen Anlat Karadeniz dizisini canlı takip etmek için ATV canlı izle den ulaşabilirsiniz.

08-05-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar