Nejat İşler Çukur'dan ayrıldı mı?

Nejat İşler Çukur'dan ayrıldı mı?
Nejat İşler, Çağatay karakteriyle izleyici karşısına çıktığı Çukur dizisi için veda mesajı yayınladı. Nejat İşler Çukur'dan ayrıldı mı?

Nejat İşler, geçtiğimiz aylarda.Çukur dizisine dahil olmuştu. Çağatay Erdenet karakteriyle izleyici karşısına geçen başarılı oyuncunun canlandırdığı karakter son bölümde polis tarafından yakalandı. Bölümün ekrana gelmesinin hemen ardından Çukur dizisini ilgiyle izleyen izleyiciler, Nejat İşler yani Çağatay Erdenet karakteri Çukur'dan temelli olarak ayrıldı mı?

Nejat İşler Çukur dizisinden ayrıldı mı?

Başarılı oyuncu 82. bölümle birlikte dizinin oyuncu kadrosuna katıldı. Milyonlarca izleyiciyi ekrana kilitleyen Çukur'a Nejat İşler'in katılması ise büyük yankı uyandırmıştı. Nejat İşler, dizide 10 bölüm rol aldıktan sonra senaryo gereği diziden ayrıldı. Çağatay Erdenet karakterilyle kendini izleyicisine sevdirmeyi başaran Nejat İşler, diziden tamamen ayrıldı mı? Çukur dizisine geri dönecek mi?

Nejat İşler, Çukur dizisinden bir daha dönüş yapmamak üzere ayrıldı. Bir daha Nejat İşler'i Çukur dizisinde görmeyeceğiz. Ekranların ve sinemanın sevilen yüzlerinden İşler, sosyal medya platformu Instagram üzerinden mesaj ve veda anlamı taşıyan bir mesaj yayınladı.

Nejat İşler, nctisler kullanıcı adlı Instagram hesabında setteki son gününe ait bir fotoğrafı yayınlayarak, "Her şey için çok teşekkürler arkadaşlar. Görüşmek dileğiyle... #çukur." ifadeleriyle diziye ve rol arkadaşlarına veda etti.

Nejat İşler ayrıldı Barış Arduç dahil oldu

Daha önce Çukur dizisinde Barış Arduç da katılmıştı. Barış Arduç, Çağatay Erdenet'in kardeşi Arık Böke Erdenet karakterini canlandırıyor. Erdenet ailesi büyük bir uyuşturucu baronu ailedir. Çukur sakinleri Çağatay'dan kurtulmanın sevincini yaşarken başlarında yeni bir bela vardır. Bu belanın adı ise Arık Böke'dir. Arık Böke, Yamaç tarafından hapse gönderilen Çağatay bir şekilde beraat etmeyi başarır. Ancak Erdenet ailesinin babası oğluna olan güvenin kaybeder. Bu nedenle Çukur'daki işlerin başına Arık Böke getirilir. Arık Böke Erdenet, ailesinin tam zıttı bir karakterdir. Çağatay, düşmanlarına yukarıdan bakan bir tipken Arık Böke, daha halk adamıdır. Düşmanlarını daha yakından tanımak adına aralarıan karışır. İki taraf için de işler yepyeni bir boyut kazanmıştır.

Aras Bulut İynemli ve Erkan Kolçak Köstendil'in başrolde yer aldığı, Ay Yapım imzasıyla Show TV'den ekrana gelen Çukur dizisi 23 Mart Pazartesi akşamı saat 20:00'da 93. bölümüyle ekrana gelecek. 

20-03-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar