Nejat İşler’in Yeni Dizisi Saygı Gün Sayıyor!

Nejat İşler’in Yeni Dizisi Saygı Gün Sayıyor!
Behzat Ç’nin fenomen karakteri Saygı Bir Ercüment Çözer Dizisi Blu Tv ekranlarında seyirciyle buluşmak için gün sayıyor. İşte Saygı Bir Ercüment Çözer Dizisi’ne dair detaylar!

Dizi sektörü yavaş yavaş da olsa hareketlenemeye başladı. Koronavirüs sebebiyle setlere verilen ara bazı yapım şirketleri tarafından kontrollü bir şekilde kaldırılıyor ve yoğun tedbirler eşliğinde dizler yeniden setlere çıkıyor. Özellikle televizyon kanallarında yayınlanan diziler bir bir yeni bölüm çekmek için set başı yapmaya başladı. Aynı zamanda internet yayın platformları için hazırlıkları süren dizilerde bu süreci hızlandırmaya ve masa başı hazırlıkları tamamlayarak sete çıkmaya çalışıyor. Blu Tv’de yayınlanacak ve seyircinin heyecanla beklediği yapımların başında gelen Saygı dizi de hazırlıklarını hızlandıran yapımlardan. İnter Medya tarafından hazırlanan dizi Blu Tv’nin iddialı yapımlarından olacak ve platformu atağa geçirecek kadar güçlü görünüyor. Usta oyuncu Nejat İşler’in rol alacağı dizi için geri sayım başladı. İşte detaylar!

“Saygı” Bir Ercüment Çözer Dizisi!

Behzat Ç. Dizisini seyredenler Ercüment Çözer karakterini de çok iyi tanırlar. Baş komiser Behzat’ın baş belası, alaycı, psikopat, toplumun bozulduğuna inanan ve bir karakter olarak çıktı ortaya. Seyirci o kadar çok sevdi ki Ercüment Çözer’i diyalogları sahneleri defalarca seyredildi. İnter Medya’da bundan yola çıkarak Saygı dizisini yapmaya karar verdi. Başrolünde yine Nejat İşler’in yer aldığı Saygı bu günlerde hızlı bir süreç geçiriyor. Koronavirüsün etkisinin azalmaya başladığı anda sete çıkmayı planlayan İnter Medya bu amaçla oyuncularını boş bırakmıyor ve online olarak okuma provaları son hız devam ediyor. Sete çıkıldığı an her şeyin hazır olması ve Saygı’nın seyirciyle buluşturulması hedefleniyor.

Saygı Dizisi ile İlgili Temel Bilgiler!

Blu Tv için hazırlıkları süren Saygı Dizisini Behzat Ç’nin senaristi Ercan Mehmet Erdem kaleme alırken dizinin yönetmen koltuğunda Ali Taner Baltacı oturuyor. Dizinin başrollerinde ise Nejat İşler, Miray Daner, Boran Kuzum yer alıyor. Dizinin konusuna gelince; Ercüment Çözer’in yolu bir gün kendisi gibi aynı amaç uğruna hareket eden iki genç ile kesişir. Güçlü ve kudretli ama kendi içinde birçok yarası bulunan Ercüment Çözer, Helen ve Savaş adındaki bu iki gençle birlikte hareket etmeye ve idealist bu iki genci koruyup kollamaya başlar. Çözer ve yanındaki bu iki genç toplumdaki yozlaşma ve çürümüşlüğün had safhaya ulaştığı ortamda elerinden geldiğince bunun önüne geçmeye çalışırlar. Ercüment Çözer’in ilk kez kendi şehrinde İstanbul’da olacağı dizi aynı zamanda televizyonlara da ciddi göndermelerde bulunuyor. Dizi gündüz kuşağı programlarının aldatılıcılığı, ünlülerin aslında özel hayatlarında ne kadar mutsuz oldukları gibi konulara da değiniyor. Seyirci tarafından heyecanla beklenen Saygı birçok tabuyu yıkacak bir yapım olarak görülüyor.

25-04-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar