Rol Arkadaşının Saçlarını Kesen Ünlü Oyuncu Kim?

Rol Arkadaşının Saçlarını Kesen Ünlü Oyuncu Kim?
 Blu Tv için hazırlanan Saygı Bir Ercüment Çözer sete inmek için son saymaya başladı. Dizide rol alan ünlü oyuncu provalarda rol arkadaşının saçlarını kesti. İşte detaylar!

Uzun zamandır hazırlıkları süren ve özellikle bir kesim seyirci tarafından heyecanla beklenen Saygı Bir Ercüment Çözer Dizisiyle ilgili gelişmeler hızlanmaya başlandı. Blu Tv’de ekrana gelecek ve Behsat Ç Bir Ankara Polisiyesi dizisinde yer alan Ercüment Çözer adlı karakterin hikayesinin ele alınacağı dizi için geçtiğimiz günlerde yoğun bir cast çalışması yapılmış ve dizinin oyuncu kadrosu oluşturulmuştu. Artık her şeyin hazır olduğu ve İnter Medya tarafından projelendirilen dizi sete çıkmak için gün sayıyor. Ali Taner Baltacı tarafından yönetilecek dizinin senaristliğini ise Ercan Mehmet Erdem üstlenmiş durumda. Geçtiğimiz günlerde okuma provalarının yapıldığı dizide çekim öncesi son hazırlıklar yapılırken dizide rol alan ünlü isim Miray Daner dizide rol arkadaşı olacağı Boran Kuzum’un saçlarını kesti. İşte detaylar!

Miray Daner Berber Olursa!

Blu Tv’de ekrana gelecek ve Behsat Ç Bir Ankara Polisiyesi adlı dizide yer alan ve Nejat İşler’in canlandırdığı psikopat ve kendine has tavır ve davranışları olan Ercüment Çözer Karakterinin dizisi olacak olan Saygı set ve ekran için gün saymaya başladı. Uzun bir süredir heyecanla beklenen dizide rol alan oyuncular son prova ve hazırlıkları yaparken dizinin önemli karakterlerinden Miray Daner dizide rol arkadaşı olacak olan Boran Kuzum’un uzun saçlarını kesti. Eline makası alan Daner Kuzum’un berberi oldu ve arkadaşının saçlarını dizi için istenilen hale getirdi. Kostüm provaları için bir araya gelen ikilinin neşeli halleri gözden kaçmazken ikilinin aynı zamanda daha önce de Vatanım sensin adlı projede birlikte oynadıkları ve birbiriyle iletişimlerinin çok iyi olduğu öğrenildi.

Saygı Bir Ercüment Çözer Dizisi!

Blu Tv için İnter Medya tarafından hazırlıkları uzun bir süredir devam eden ve oyuncu kadrosunda Nejat İşler, Boran Kuzum, Miray Daner, Rojda Demirer, Erkan Can, Tansu Biçer, Itır Esen ve Eren Demirbaş gibi usta isimler rol alıyor. Dizinin senaristliğini Ercan Mehmet Erdem üstlenirken yönetmen koltuğunda Ali Taner Baltacı oturuyor. Son hazırlıkların ardından temmuz ortası gibi sete inmesi beklenen dizinin daha şimdiden hatırı sayılır bir fanatik seyirci grubu oluşmuş durumda. Dizi internet yayın platformu olan Blu Tv’de yayınlanacak.

29-06-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar