Neşeli Günler’in kadrosuna yeni isimler katıldı

Neşeli Günler’in kadrosuna yeni isimler katıldı
TRT 1 ekranlarında yaz sezonunda yayınlanacak yeni komedi dizisi Neşeli Günler oyuncu kadrosunu genişletmeye devam ediyor.

Yaz sezonu yaklaştıkça kanalların ve yapım şirketlerinin hazırlıkları da yoğunlaşmaya başladı. Özellikle yapım şirketleri kendilerinden istenilen projeleri zamanında yetiştirmek için gece gündüz çalışırken bu yoğun mesainin büyük kısmını cast çalışmaları oluşturuyor. TRT 1 ekranlarında yaz sezonunda yayına girecek olan ve seyircinin beğenisine sunulacak yeni dizilerden Neşeli Günler dizisinin hazırlıkları da daha çok cast üzerine yoğunlaşmış durumda. Daha önce başrol oyuncuları belli olan dizinin kadrosuna iki başarılı ve ünlü isim daha katıldı. Başrolünde Şebnem Bozoklu ve Tolga Tekin’in rol alacağı ve Şahin Altuğ’un yönetmen koltuğunda oturduğu Neşeli Günler dizisinin senaryo ve hikayesini ise Ekin Atalar kaleme alıyor. Goya Entertainment tarafından hazırlanan dizinin oyuncu kadrosuna son olarak ünlü isimler Metin Coşkun ve Uğur Demirpehlivan katıldı.

Neşeli Günler iddialı hazırlanıyor

Goya Entertainment tarafından hazırlanan ve TRT 1 ekranlarında haziran ayının son haftasında seyirciyle buluşması beklenen yeni dizi Neşeli Günler’in cast çalışmaları devam ediyor. Bir kadının yıllar sonra kendisi için bir şeyler yapmaya karar veresi üzerine başlayan komik gelişmelerin ve olayların yaşandığı dizinin başrolünde Neşe karakteri olarak Şebnem Bozoklu ve onun eşi Mustafa karakteri olarak ise Tolga Tekin yer almıştı. Dizinin oyuncu kadrosuna yeni isimlerin katılması ise devam ediyor. Dizinin kadrosuna son olarak iki ünlü isim daha katıldı. Neşeli Günler dizisinde Mustafa’nın (Tolga Tekin) babası Mehmet olarak Metin Coşkun ve annesi Saliha olarak ise Uğur Demirpehlivan ile anlaşmaya varıldı. İki ünlü ismin diziyle anlaşması üzerine kadronun geri kalanları için çalışmalar hızlandırıldı.

Haziranda yayında

Neşeli Günler bir komedi dizisi olarak ekrana gelecek. Goya Entertainment tarafından hazırlanan dizide Neşe adında bir kadın kazandığı tıp fakültesini yarıda bırakarak evlenmiş ve çoluk çocuğa karışmıştır. Aradan geçen yıllardan sonra Neşe çoluğunu çocuğunu büyütmüştür. Neşe bir karar vererek yeniden okula dönmek ister ve aftan yararlanarak ilerleyen yaşına rağmen tıp fakültesine genç öğrencilerin arasına katılır. Bundan sonra gerçekleşecek komik olayların anlatılacağı dizinin çekimleri mayıs ayı sonunda başlayacak ve dizi haziran ayının son haftasında seyirciyle buluşacak.

08-05-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar