Vermem Seni Ellere Dizisinin başrolü belli oldu

Vermem Seni Ellere Dizisinin başrolü belli oldu
Atv ekranlarında yaz sezonunda yayınlanacak yeni dizi Vermem Seni Ellere’nin erkek başrol oyuncusu belli oldu. Dizinin başrol oyuncusu Emre Bey oldu.

Yaz aylarının geldiği ve havaların iyice ısınmaya başladığı bu günlerde televizyon kanallarını da yeni bir heyecan ve telaş sardı. Yaz ekranında seyirciyle buluşacak olan yapımları belirlemeye çalışan ve yeni yapımların hazırlıklarını hızlandıran kanallar özellikle yaz aylarında ekrana gelecek yeni dizilerin hazırlıklarına hız verdi. Tüm kanallar haziran ayıyla birlikte sezon arası verecek yapımların yerine yayın akışında yer alaca diziler için çalışırken daha önce Atv ekranlarında yayınlanacağı belirtilen yazlık dizi Vermem Seni Ellere’nin baş rol oyuncusu belli oldu. Kanalın iddialı ve bir o kadar da merak içeren yeni yazlık dizisi Vermem Seni Ellere’nin çekimlerinin cast çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte en geç bu ayın ortasında başlayacağı belirtildi.

Emre Bey Başrol Oldu

AKN Film tarafından hazırlıkları sürdürülen ve Atv ekranlarında yayına girecek olan yeni yazlık dizi Vermem Seni Ellere’nin çalışmaları hızlandırıldı. Haziran ayının ortalarında yayına girmesi planlanan ve şimdiden hazırlıklarına başlanılan Vermem Seni Ellere için yapım şirketi titiz bir cast çalışması yürütüyor. Romantik komedi türünde olması beklenen ve yönetmen koltuğunda Ali Bilgin’in oturacağı yeni dizi Vermem Seni Ellere’nin cast çalışmaları devam ederken dizinin baş rol oyuncusu belli oldu. Geçtiğimiz sezon yaz aylarında TRT 1 ekranlarında başlayan ve sezon ortasında final yapan Balkan Düğünü adlı dizide başrol oynayan Emre Bey’in Vermem Seni Ellere’nin erkek başrol oyuncusu olduğu açıklandı. Halen çalışmaları devam eden dizinin yakında diğer oyuncularının da açıklanacağı ve dizinin çekimlere başlayacağı öğrenildi.

Ordu’da Çekilecek

Ali Bilgin’in yönetmen koltuğunda yer aldığı ve AKN Film tarafından Atv için hazırlanan yeni dizi Vermem Seni Ellere için çalışmalar devam ediyor. Cast çalışmalarının yanı sıra prodüksiyon çalışmalarının da sürdüğü dizinin çekimlerinin mayıs ayının ortalarında başlaması bekleniyor. Ordu’da çekileceği öğrenilen dizinin bir Karadeniz dizisi olacağı belirtilirken dizinin adının da Ordunun Dereleri adlı türküden esinlenildiği öğrenildi. Ordu’da ve çevresinde çekilecek dizi şimdiden merakla bekleniyor. Dizinin en geç haziran ayının üçüncü haftasında ya da temmuz ayı başında ekranda olması bekleniyor. Vermem Seni Ellere çok yakında Atv’de seyirciyle buluşacak.

03-05-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar