Netflix'in yeni dizisi Özge Özpirinçci ve Birkan Sokullu'yu başrolde buluşturdu!

Netflix'in yeni dizisi Özge Özpirinçci ve Birkan Sokullu'yu başrolde buluşturdu!
Netflix'in yeni dizisinde Özge Özpirinçci'nin partneri belli oldu. Hazırlıkları süren dizinin erkek başrolü Birkan Sokullu oldu.

Yerli Netflix yapımlarına bir yenisi daha eklenmek üzere. Üstelik başrollerini Özge Özpirinçci ve Birkan Sokullu'nun paylaşacağı ortaya çıktı. Hakkında pek fazla bilgi sahibi olmadığımız dizi, Netflix ve Ay Yapım ortaklığıyla platforma gelecek. Henüz hazırlık aşamasındaki diziyle ilgili elimizdeki bilgilere bir göz atalım.

Hakan Muhafız, Atiye ve Rise of Empires: Ottoman pek çok Netflix Orijinal Dizisi ekrana geldi. Ayrıca Aşk 101 isimli bir dizinin daha ekrana geleceğini biliyoruz. Bu dizilere bir yenisi daha eklendi. Ay Yapım ve Netflix imzası taşıyan yapımla ilgili basınla oldukça sınırlı bilgiler paylaşıldı. Daha önce pek çok önemli projede yer alan başarılı yönetmen Çağan Irmak, dizinin yönetmen koltuğunda oturan isim olacak. Yaprak Dökümü, Dudaktan Kalbe, Menekşe ile Halil, Aşk-ı Memnu, Fatmagül'ün Suçu Ne?, Kuzey Güney ve Medcezir gibi fenomen dizilerin senaristliğini yapan Ece Yörenç ise senaryoyu kaleme alacak.

Özge Özpirinçci ve Birkan Sokullu başrollerde!

Kadın dizisiyle son döneme damga vurmayı başaran Özge Özpirinçci, 4 sezon ve 81 bölümün ardından dizinin final yapmasıyla birlikte 3 yıldır sürdürdüğü rolüne veda etmişti. Başarılı oyuncu yalnızca ana hatları açıklanan bir "Netflix Orijinal Dizisi" ile dizilere kaldığı yerden devam edecek. 

Özge Özpirinçci, Kadın dizisinin yanı sıra Cesaretin Var Mı Aşka, Melekler Korusun, Kavak Yelleri, Deli Saraylı, Al Yazmalım, Ağır Roman: Yeni Dünya, Aramızda Kalsın, Tatar Ramazan, Aşk Yeniden, Fi dizileri ve Veda, Anadolu Kartalları, Karışık Kaset, Acı Tatlı Ekşi, Biz Böyleyiz, Karakomik Filmler: Emanet filmlerinde rol aldı.

Birkan Sokullu ise başrolde yer alan diğer isim olacak. Hayat Şarkısı ve Bir Aile Hikayesi dizileriyle son yıllarda yüzünü iyiden iyiye hafızalara kazıyan Birkan Sokullu ayrıca son olarak Netflix'te yayınlanan mini dizi ve belgesel Rise of Empires: Ottoman dizisinde rol aldı.

Birkan Sokullu daha önce Küçük Kadınlar, Elif, Melekler Korusun, Küçük Sırlar, Uçurum, Fatih, Kurt Seyit ve Şura, Hayat Şarkısı, Yaşamayanlar, Bir Aile Hikayesi, Rise of Empires: Ottoman dizileri ve Kronoloji, Güzelliği Portresi filmlerinde rol aldı. Ayrıca önümüzdeki aylarda TRT 1'den ekrana gelecek Ya İstiklal Ya Ölüm dizisinin başrolünde yer alacak.

15-02-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar