No:309 final mi yapacak?

No:309 final mi yapacak?
Fox TV ekranlarının sevilen dizisinin final yapıp yapmayacağı henüz belli olmadı. Dizinin final yapacağına dair söylentiler olsa da yapımcı şirketten kesin bir açıklama gelmedi. Ancak dizinin final yapabileceği yönünde duyumlar var.

Furkan Palalı ve Demet Özdemir’in başarılı oyunculuklarıyla karşımıza çıktığı No:309 bakalım daha ne kadar devam edecek? Dizinin önümüzdeki sezon devam etmeyeceği yönünde iddialar var, ancak net değil.  
No: 309 konusu nedir?
Kötü bir aşk tecrübesi yaşayan Lale aslında evliliğe çoktan tövbe etmiştir. Ancak annesinin ısrarlarıyla Doktor Onur ile görüşmeyi kabul eder. 
Zengin bir ailenin varisi olan Onur’unda dedesinden kalan mirası alabilmesi ve şirketin başına geçebilmesi için evlenmesi ve de çocuk sahibi olması gerekir. Bu yüzden Onur’da annesinin ayarladığı bir randevuya gider. Birbirlerini hiç tanımayan Onur ve Lale aynı anda aynı mekandadır. Lale ve Onur bir takım yanlışlıklar sonucunda aynı masaya otururlar. Bu yanlışlık onları büyük sürprizlere hazırlar.

N0:309 57. bölüm fragmanı yayınlandı. 
Fox Tv ekranlarında çarşamba akşamları ekranlara gelen No:309 dizisi 57. Bölüm fragmanı yayınlandı. 57. yeni bölümde Lale, Onur'un yeni asistanına kafayı takar ve kıskançlık krizleri başlar. Onur ilk anda Lale'yi anlamayıp ona tepki gösterse de sonrasında Lale'nin haklı olduğunu kabul edecektir. 
No: 309 57. yeni bölümünü 19 Temmuz Çarşamba akşamı canlı TV'den izleyebilirsiniz... 
 

NO: 309 56.bölümde neler oldu?
Onur’un uğraşları sonucu Lale’nin babasına değil, halasına ulaşırlar. Lale ilk başlarda görüşmek istemez ancak hala her şeye rağmen kızları görmeye gelir. Songül bu durumdan çok rahatsız olur. Söylemlerine göre hala, geçmiş yılları telafi etmek ister ve büyük bir pişmanlık içerisindedir. Nergis dışında herkes halaya temkinli davranır. Halanın geldiğinin öğrenen Betül hemen hala ile tanışmaya ve onunla yakın olmaya karar verir. Betül’ün haladan öğrenmek istediği çok şey vardır.

17-07-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler