Nöbet dizisi reyting sonuçları | Nöbet izlenme oranları

Nöbet dizisi reyting sonuçları | Nöbet izlenme oranları
Pana Film tarafından Show TV için hazırlanan Nöbet dizisinin reytingleri belli oldu. Nöbet dizisi ne kadar izlendi? İşte merakla beklenen reyting sonuçları...

“GECE VAKTİ BU DAĞLARDA YA KURT GEZER YA JANDARMA”

Bu sloganla çekimlerine başlanılan ve yayına giren Show Tv’nin çiçeği burnunda dizisi Nöbet’in ilk bölümü 3 Mart akşamı yayınlandı. Uzun bir süredir çalışmaları yoğun bir şekilde devam eden dizinin yayın tarihi yapımcı firma ve kanal kadar seyirci tarafından da merakla bekleniyordu. Asker projelerinde bir türlü istediği başarıyı yakalayamayan Show Tv Kurtlar Vadisi serisinin de yapım firması olan Pana Film’den bir askeri proje istediğinde bu makus talihini yenebilecek mi diye beklentiler oluşmuştu. Hele hele Nöbet’in başrolünde Kurtlar Vadisi’nin Polat Alemdar’ı Necati Şaşmaz rol alınca beklenti haliyle iki katına çıktı. Durum bu olunca da yayın tarihi merakla ve sabırsızlıkla beklenmeye başlandı ve sonunda Nöbet’in ilk bölümü 3 Mart akşamı yayınlandı. Peki Nöbet Dizisi beklenen ve umulan başarıyı yakaladı mı, seyirci diziyi beğendi mi ve dahası ilk bölümün reytingleri nasıl? Bütün bu soruların cevabını Canlıtv takipçileri için araştırdık. Bakalım Nöbet ilk bölüm neler yapmış?

Show Tv’nin uzun zamandır beklenen askeri projesi Nöbet, Pana Film imzasıyla sonunda yayına girdi. Necati Şaşmaz’ın başrolünde oynadığı Nöbet 7/24 Canlitv takipçilerinin yakından bildiği üzere Antalya’nın Elmalı ilçesinde çekiliyor. Dizinin çekimleri için özel bir platformun kurulduğu ve kamera arkasında yaklaşık 200 kişinin çalıştığı belirtiliyor. Uzun ve yorucu çekim günlerinin ardından Show Tv içinde heyecanlı bir bekleyiş sonunda bitti ve Nöbet 7/24 sonunda 3 Mart akşamı seyirciyle buluştu. Sosyal medya kullanıcıları tarafından yoğun bir şekilde hakkında konuşulan ve yazılan dizinin ilk bölümü seyirciyi tatmin etmiş gibi görünüyor.

SHOW TV CANLI İZLE

NÖBET NE KADAR İZLENDİ?

3 Mart Pazar akşamı seyirciye merhaba diyen ve yayın serüvenine başlayan Nöbet dizisi Pazar akşamlarının güçlü projeleri Savaşçı, Survıvor Türkiye Yunanistan, Kardeş Çocukları gibi yapımlarla rekabetine başladı. Dizinin ilk bölümü bu güçlü rakipler karşısında nasıl bir reyting yakalayacak, başarılı olacak mı olamayacak mı, seyirci diziye nasıl bir tepki verecek merak konusuydu. Ve bütün bu sorular 3 Mart Pazar akşamı yayınlanan ilk bölümle birlikte cevabını buldu.

Pana Film imzalı Nöbet Dizisi Show Tv’de yayınlanan ilk bölümünde yapım firmasını ve yayıncı kanalı mutlu etmese de sonraki bölümler için umutlandırdı. İlk bölüm olduğu için tam oturmayan senaryo, yayın gününün güçlü rakiplerle dolu oluşu ve seyircinin diziyi henüz tam bilmiyor oluşu dolayısıyla bu durum şimdilik normal kabul edilse de ilerleyen bölümlerde dizinin reytingini yükseltmesi kaçınılmaz gibi görünüyor. Peki Nöbet 7/24’ün ilk bölüm reytingleri nasıl? Nöbet 7/24 3 Mart Pazar akşamı yayınlanan ilk bölümünde totalde 4.32 reyting ve 9.23 seyredilme payıyla 6. sırada yer alırken AB grubunda 3.81 reytingle kendisine 8. sırada yer bulabildi.

04-03-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar