Nöbet Konusu ve Oyuncu Kadrosu

Nöbet Konusu ve Oyuncu Kadrosu
Show TV ekranların yeni asker temalı dizisi Nöbet hangi konuyu ele alıyor? Nöbet dizisinde kim kimdir? İşte Nöbet konusu ve oyuncu kadrosu...

Necati Şaşmaz’ın yapımcılığını yaptığı Nöbet dizisi 3 Mart Pazar akşamı ilk bölümüyle ekranlara geldi. Nöbet dizisi konusu ve oyuncu kadrosu merakla bekleniyordu. Dün akşam yayınlanan bölümle birlikte Nöbet oyuncu kadrosuyla ve konusuyla televizyon izleyicilerinin dikkatini çekmeyi başardı. Bu merak edilen konuları canli tv izleyicileri için derledik.

NÖBET KONUSU

Dizi için özel bir mekan ve prodüksiyon çalışması yapıldığı görülüyor. Güçlü oyuncu kadrosunu da daha güçlü bir hikâye koordine edebilir. Nöbet’in tanıtımları gerçek anlamda dikkat çekti. Hatay’da konuşlanan bir timin maceralarının anlatıldığı dizide milli duygularla bezenen heyecan ve aşk doruk noktada…
Nöbet’in mottosu da damardan. “Her Türk evladı asker doğar,” diyerek başlıyor Nöbet. Ama bu askerlerin içerisinde kahraman olanların hikâyesi bu. Ülke, vatan, gelecek için gece gündüz demeden Nöbet ve silah tutan dertleri beka olan kahramanların hikayesi. Bu kahramanlar zaman gelecek ölüme bir kafa tutacaklar, öyle görülüyor. 

Barış Kalender (Yurdaer Okur) Jandarma Binbaşı olarak Jandarma Kıdemli Yüzbaşı Yiğit Alkan (Saygın Soysal)'ın da bulunduğu ekibiyle Hatay'ın Elmalı bölgesine gelir. Hikaye burada başlıyor. Ziya Cevran (Kürşat Alnıaçık) ve Barış Kalender'in hiç anlaşamamaları ve birbirlerine meydan okuduğu anlar Nöbet dizisinin heyecanını ve gerilimini de arttırıyor. Heyecan dolu çatışma sahnelerinin ekrana geleceği Nöbet’in her bölümünde merak ve aksiyon hız kesmeyecek. Bir timin maceralarının anlatıldığı dizide Eşi Yiğit Alkan için endişelenen Zeynep Alkan'ın  korku dolu halleri bütün anneleri ve eşleri derinden etkileyecek. Barış Kalender'in "Başınız öne eğilmesin evlatlarım, onurlu, inançlı, kararlı, dimdik durun. Hepimiz vatan için gerekirse can vermeye hazırız, nöbete devam edeceğiz!" sözleri Nöbet’e damga vuruyor.

NÖBET OYUNCU KADROSU

Heyecanlı bekleyişe değdi sanırım. Nöbet dizisinin oyuncu kadrosu da özel olarak belirlenmiş. Yurdaer Okur öne çıkan karakterlerden olup Dizide Saygın Soysal, Deniz Bolışık, İpek Karapınar, İbrahim Kendirci, Tuncay Beyazıt, Kürşat Alnıaçık , Murat Kılıç, Yılmaz Meydaneri, Nevzat Yılmaz, Burak Sarımola, Sultan Elif Taş, Kaan Sevi, Salih Bayraktar, Bahadır Buyruk, Ziya Çiçek ve Orkun Ok yer alıyor.

NÖBET İLK BÖLÜM REYTİNGLERİ

Nöbet dizisi ilk bölüm düşüncesiyle reytinglere hiç de kötü bir giriş yapmadı. Seyircinin Kurtlar vadisi alışkanlığı ve beklentisi ile ekran karşısına geçtiği görülüyor. Dizi dün akşam güçlü rakipleri arasında iyi bir sonuç elde etti. Nöbet genel izleyicide 4,32 ile 6. Sırada yer aldı. Bu da ilk bölüm için fena bir rakam değil. 

04-03-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler