NTV’nin Deneyimli İsmi Koronavirüse Yakalandı!

NTV’nin Deneyimli İsmi Koronavirüse Yakalandı!
Ünlü ünsüz, yaşlı genç, erkek kadın dinlemiyor. Tüm dünyayı etkisine aldı ve adeta yıkıp geçiyor. NTV Haber’in başarılı muhabiri de koronavirüse yakalandı. İşte detaylar!

Hayatımız resmen alt üst oldu. Bir virüs çıktı ortaya Çin’den tüm dünyaya yayıldı, yayıldı, yayıldı. Son haberlere göre 100 binler enfekte oldu, 10 binler öldü. Daha kötüsü uzmanlar bu başlangıç diyor. Salgın daha da yayılacakmış ve tüm dünya nüfusunun yarısı enfekte olacakmış ve yüz binlerce insan ölecekmiş. Bunlar tahmin ve umarız sadece iddia olarak kalır. Bir an önce tedavisi bulunur ve bizleri tün dünyayı korkutan, evlerimize kapanmamıza sebep olan ve tabiri caizse ecel terleri döktüren bu virüs ortaya çıktığı gibi yok olur gider. Giderken de en az zararı verir. Hatta verdiği zarar bu kadarla kalır. Ancak ülkemizde yeni yeni etkisini göstermeye başlayan Koronavirüs ne yazık ki her kesimden insana bulaşmaya başladı. Sporcusu, iş adamı, doktoru, muhabiri, sanatçısı her kesimden insan bu virüsün pençesine düşmeye başladı. Bunlardan biri de NTV’nin başarılı muhabiri oldu. İşte detaylar!

NTV Muhabirinin Testi Pozitif Çıktı!

NTV’nin başarılı muhabiri koronavirüse yakalandı. Gelen haberlere göre son zamanlarda artarak etkisini göstermeye başlayan koronavirüs ünlü ünsüz demeden herkesi etkisi altına almaya başladı. Özellikle sporculardan sonra televizyon sunucuları ve şimdi de muhabirler… Bu acımasız virüs ne yazık ki ünlü ünsüz dinlemiyor ve tedbir almayana bulaşıyor. NTV Haber’in başarılı muhabiri Korhan Varol’un da koronavirüse yakalandığı ve hastanede karantina altına alındığı öğrenildi. Başarılı muhabirin bu haberi kendisi sosyal medya hesabından duyururken virüsün ciddiye alınması gerektiği de bir kez daha görülmüş oldu. Tedbir alınmadığı takdirde ve yetkililere kulak asılmadığında ne yazık ki bu virüsün önlenebilmesinin zor olduğu görülüyor. Korhan Varol test sonucunun pozitif olduğunu kendi sosyal medya hesabından duyurdu.

Adı Korona Olan Virüs!

NTV Haber’in başarılı ve deneyimli muhabiri Korkan Varol Koronavirüs test sonucunun pozitif çıktığını sosyal medya hesabından duyurdu. Korhan Varol “Adı Corona olan virüs tabii ki beni bulacaktı, bekliyordum zaten. Test sonucu pozitif çıktı, hastanede karantinadayım. Yani arkadaşla bir süre kapışacağız. Görelim bakalım Covid – 19 efendi; hangimiz daha güçlü” ifadeleriyle enfekte olduğunu duyurdu. Muhabir’in hastanede tedavisine başlandığı bildirilerken sağlık durumunun iyi olduğu ve psikolojisinin pozitif olduğu açıklandı. Umarız sevgili Korhan Varol bir an önce bu kötü hastalığı yener ve Covid – 19 efendiye gününü gösterir. Duamız seninle Korhan Varol. Çok çok geçmiş olsun.

28-03-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar