Nur Fettahoğlu’ndan Eski Eşi Hakkında Flaş Açıklama!

Nur Fettahoğlu’ndan Eski Eşi Hakkında Flaş Açıklama!
Dizlerin ve sinema filmlerinin aranılan oyuncularından olan Nur Fettahoğlu bir film çıkışında muhabirlerin eşiyle ilgili sorularına cevap verdi.

Magazin dünyasında zaman zaman ünlü isimlerin boşandıkları eski eşleriyle alakalı haberler yapılır ve bu haberlerde eski eşlerin ya kavgası, ya tartışması ya bir konu hakkındaki paylaşımları ile olur. Ünlü isimlerin boşandıkları eski eşleriyle ayrıldıktan sonra arkadaş olarak kalmaları neredeyse imkansız gibidir ve kalsalar bile bu sık sık magazin basınında gündem olur. Sinema ve dizi dünyasının ünlü ve güzel oyuncusu Nur Fettahoğlu geçtiğimiz gün Kimya Filmi’nin özel gösterimine katıldı. Filmin gösteriminin çıkışında muhabirlerin sorularını cevaplandırdı. Ünlü oyuncu eşiyle ilgili sorulan sorulara sansayondan uzak cevaplar verdi.

Eşim Benim En Yakın Arkadaşım

Ünlü ve güzel oyuncu Nur Fettahoğlu Kimya Filminin özel gösterimini izledi. Güzel oyuncu film çıkışında muhabirlerin sorularını yanıtladı. Muhabirlerin eşiyle ilgili sorularına cevap veren Nur Fettahaoğlu eski eşiyle birlikte tatil yaptıklarını ve sürekli görüştüklerini belirtti. Ünlü oyuncu yaptığı açıklamada “biz boşanmış olabiliriz ama ortak arkadaşlarımız var. O benim en yakın arkadaşım. Bir kere o benim kızımın babası. Bizi Levent ile çok göreceksiniz. Aramızda kıskançlık yok. Ama birbirimizde yanlış bir şey gördüğümüzde uyarıyoruz” ifadelerini kullandı. Ünlü isim eski eşiyle sık sık görüşmeye devam ederken son olarak tatile de birlikte çıkmışlardı. Ünlü oyuncu şu sıralar herhangi bir dizide ya da filmde rol almamaktadır.

Nur Fettahoğlu Kimdir?

Güzel ve başarılı oyuncu Nur Fettahoğlu 12 Kasım 1980 yılında Almanya’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tamamlayan Nur Fettahoğlu daha sonra oyunculuğa merak salmış ve gerekli eğitimlerin ardından oyunculuğa başlamıştır. İlk olarak Benden Baba Olmaz adlı diziyle oyunculuğa adım atan Nur Fettahoğlu daha sonra pek çok dizide rol almıştır.  Yapımcıların aradığı isimlerin başında yer alan ünlü ve güzel oyuncunun bir kızı bulunmaktadır.  Ünlü oyuncunun rol aldığı yapımlar arasında pek çok başarılı yapımlar yer almaktadır. Bunlar arasında

·         Kardeş Çocukları

·         Deliler

·         Bozkır

·         Sana Kalbimi Verdim

·         Fi

·         Filinta

·         Hayat Yolunda

·         Muhteşem Yüzyıl

·         Kurtlar Vadisi Filistin

·         Aşk-ı Memnu

·         Benden Baba Olmaz

Bulunmaktadır.

17-10-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar