Baht Oyunu başrolleri Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz’dan siyah beyaz paylaşım

Baht Oyunu başrolleri Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz’dan siyah beyaz paylaşım
Yeni dizi Baht Oyunu çekimleri devam ederken başrol oyuncularından heyecanlandıran fotoğraf. Baht Oyunu oyuncuları Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz’dan siyah beyaz paylaşım…

Uzun zamandır hazırlıkları yapılan ve geçe günlerde çekimlerine başlanan Baht Oyunu dizisi merakla bekleniyor. Sezon dizilerinin final yapmasının ardından ekranlar yaz dizileriyle renklenecek. ARC Yapım tarafından Kanal D için hazırlanan Baht Oyunu dizisi de yaza iddialı bir giriş için hazırlanıyor. Yakında Kanal D'de ekrana gelecek Baht Oyunu başrol oyuncuları ise Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz oldu. Okuma provasının ardından çekimlerine başlanan Baht Oyunu dizisinde gelen görüntüler ise seyirciyi heyecanlandırıyor.

Cemre Baysel'den Aytaç Şaşmaz'lı fotoğraf

Baht Oyunu dizisi başrol oyuncuları Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz'ın sosyal medyada yaptıkları paylaşım ve yorumlar ikilinin hayranlarının dikkatinden kaçmadı. Bir birlerine yakıştırılan Baht Oyunu partnerleri Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz birlikte siyah- beyaz bir fotoğraf paylaşımı yaptı. Cemre Baysel'in Twitter hesabından paylaştığı fotoğrafa Aytaç Şaşmaz da yorum yaptı. Baht Oyunu dizisi için bir araya gelen başarılı oyuncuların her adımları şimdiden takip ediliyor. Ünlü çiftin hayranları paylaşımı beğeni ve yorum yağmuruna tuttu.

Cemre Baysel'in emojili paylaşımına Aytaç Şaşmaz, "Bir Cemre Baysel atasözü der ki: ‘Biz samimi siyahları severiz , samimiyetsiz gökkuşaklarını değil..!’" yorumu yaptı. Cemre Baysel de "Şöyle kenara yazmış olduk" diyerek Şaşmaz'a yanıt verdi. İkilinin paylaşımları ise hayranlarının takibindeydi.

Baht Oyunu yakında ekranda olacak

Kanal D'nin yaz sezonu için hazırlanan Baht Oyunu dizisi Serdar Gözelekli yönetiminde çekiliyor. Tanıtım videoları yayınlanan Baht Oyunu dizisinin güçlü bir oyuncu kadrosu var. Funda İlhan, İdris Nebi Taşkan, Hande Subaşı, Anıl Çelik, Ozan Dağgez, Emrah Ben, Altan Erkekli, Tuğba Çom, Aslı Sümen, İrem Yüksel gibi birçok başarılı oyuncu ekranda olacak. Eğlenceli bir yaz dizisi olacak Baht Oyunu Tuna Kıygı ve Erkan Birgören tarafından kaleme alınıyor. Sıcak bir aşk hikayesi ile Kanal D ekranlarında olacak Baht Oyunu yakında yayına başlayacak.

10-05-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar