Nur Tuğba Namlı’dan Hakan Ural’ın Sağlık Durumu İle İlgili Açıklama

Nur Tuğba Namlı’dan Hakan Ural’ın Sağlık Durumu İle İlgili Açıklama
Kanal D ekranlarında canlı yayınlanan Neler Oluyor Hayatta programının sunucusu Hakan Ural’la ilgili son gelişmeleri sunucu arkadaşı Nur Tuğba Namlı yaptı.

Geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalandığını sosyal medya hesabından duyuran ünlü isim Hakan Ural’ın son durumuyla ilgili açıklamayı aynı programı birlikte sundukları sunucu partneri Nur Tuğba Namlı yaptı. Koronavirüs nedeniyle tedavi gören ünlü isim Hakan Ural geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanmıştı. Hakkında zaman zaman öldü, yoğun bakıma alındı gibi iddialarda da bulunulan ünlü ismin son durumunu Kanal D ekranlarında yayınlanan Neler Oluyor Hayatta adlı programı birlikte sundukları sunucu arkadaşı Nur Tuğba Namlı açıkladı. Nur Tuğba Namlı’nın canlı yayında yaptığı açıklama kısa sürede magazin basını ve sosyal medyada yayıldı. 

Canlı Yayında Açıkladı

Geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanan ve Kanal D ekranlarında yayınlanan Neler Oluyor Hayatta adlı programı sunan ünlü isim Hakan Ural hakkında son açıklamayı programı birlikte sundukları Nur Tuğba Namlı yaptı. Nur Tuğba Namlı canı yayında Hakan Ural’la ilgili olarak “merak ettiğinizi biliyorum. Açıklama beklediğinizi de biliyorum. Her gün güncelliyoruz. Hakan’ın sağlık durumu ile ilgili merak edilecek bir şey yok. Daha önce yinelediğim gibi diğer haberlere lütfen itibar etmeyin. Sağlık durumu gayet iyi. Sadece tedavi ve tedbir amaçlı hastanede. Birkaç gün bizden uzak ama en kısa sürede bizlerle olacak. Maalesef böyle yalan yanlış haberler dolaşıyor. Her gün söylesek de her gün hayır böyle değil şöyle desek de yinelemek zorunda kalıyoruz maalesef” ifadelerini kullandı. Ünlü sunucu Nur Tuğba Namlı Kanal D ekranlarında hafta içi her gün canlı olarak yayınlanan programda her gün ünlü meslektaşı Hakan Ural’la ilgili son gelişmeleri seyircilerle paylaşıyor ve yanlış anlamaların önüne geçmeye çalışıyor.

İddialar Bitmiyor

Ünlü isim Hakan Ural’ın sağlığıyla ilgili her gün yeni bir iddia ortaya atılıyor. Ünlü ismin koronavirüs sebebiyle yoğun bakıma yatırıldığından öldüğüne kadar pek çok iddia ortaya atıldı. Ünlü isim koronavirüse yakalandığını “ortalığın bilindik virüsler dışında tarif edilemeyen virüslerle dolu olduğunu deneyimlemiş olduk” ifadelerini kullanmıştı. Ünlü isim ayrıca yine sosyal medya hesabından bir paylaşım yapmış ve “arkadaşlar maalesef süreç her geçen gün daha zorlaştı. Sıkıntılı yani. Bir önceki post iyi dedik ama erken davranmışız. Allah yardımcımızı olsun, dualarınızı eksik etmeyin” ifadelerini kullanmıştı.

10-11-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar