Nur Yerlitaş Neden Öldü?

Nur Yerlitaş Neden Öldü?
Türk Moda Dünyası usta bir ismini kaybetti. 64 Yaşında hayata veda eden Nur Yerlitaş yakınlarını ve tüm ülkeyi yasa boğdu. Peki Nur Yerlitaş neden öldü? İşte cevabı!

Moda dünyası çok değerli bir ustasını kaybetti. Ünlü modacı ve tasarımcı Nur Yerlitaş bugün hayatını kaybetti. 64 yaşında olan ünlü modacı Nur Yerlitaş’ın bu ani ve beklenmedik ölümü bir anda tüm sevenlerini ve Türkiye’yi yasa boğdu. Modanın önde gelen isimlerinden olan ve tasarımlarıyla dikkat çeken Nur Yerlitaş televizyonlardaki programlarda sık sık jüri üyesi olarak yer alıyordu. Televizyon kanallarında yer aldığı moda ve stil programlarındaki eleştirileriyle seyircinin sevgisini kazanan ünlü isim Nur Yerlitaş’ın beklenmedik ölümü bir anda gündemi değiştirirken sevenleri ünlü modacının neden öldüğünü merak etmeye ve internetten bu konuyla ilgili aramalar yapmaya başladı. İşte usta modacı Nur Yerlitaş’ın neden öldüğüne dair bilgiler.

Ünlü Modacı Nur Yerlitaş Neden Öldü?

Bugün gündem normal seyrinde devam ederken haber kanallarında ve internet sitelerinde son dakika gelişmesi olarak duyurulan bir haber bir anda gündemin tepesine oturdu. Ünlü modacı Nur Yerlitaş’ın hayatını kaybettiğini bildiren haberler karşısında herkes şok olurken bunun kötü bir şaka olmadığı ve acı bir gerçek olduğu tez zamanda anlaşıldı. Usta Modacı Televizyonlarda yayınlanan moda programlarının değişmez ve ağır jüri üyesi Nur Yerlitaş 64 yaşında evinde hayatını kaybetti. Usta isim bir süredir beyin kanseri teşhisiyle tedavi görüyordu ve bu hastalık sebebiyle de iki kez ameliyat olmuştu. Son ameliyatını geçtiğimiz ağustos ayında olan ünlü modacı beyin kanseriyle mücadele ediyor ve bu hastalığı yenmek için elinden geleni yapıyordu. Nur Yerlitaş’a bu zor zamanlarında yakın arkadaşları Bülent Ersoy ve Ajda Pekkan destek oluyorlardı. Ünlü Modacı Nur Yerlitaş ameliyat olduktan sonra 40 kiloya yakın kilo verdiğini ve bu zor zamanları atlatacağını sık sık dile getiriyordu. Her zaman “sağlık, sağlık, sağlık” diyen ünlü modacı ne yazık ki yenmeye çalıştığı beyin kanserine yenik düştü ve hayatını kaybetti.

Son Paylaşımını Dün Yaptı!

64 yaşında beyin kanserinden hayatını kaybeden usta modacı Nur Yerlitaş sosyal medya hesabı üzerinden son paylaşımını dün yapmış ve bu paylaşımda bir fotoğrafını paylaşarak altına “bakma bana öyle, baktın yerdeyim, ben de kal evdekal” ifadelerini yazıştı. Bu paylaşıma Ajda Pekkan “Nurcuğum seni çok özledim” diye cevap vermişti.

Nur Yerlitaş Kimdir?

Modanın önde gelen isimlerinden Nur Yerlitaş 1956 yılında dünyaya gelmiştir. Anne tarafından Arap, baba tarafından Giresunlu olan Yerlitaş moda kariyerine 1980’li yıllarda İtalya’dan ve Fransa’dan getirdiği kıyafetleri satarak başlamıştır. Aynı zamanda pek çok ünlü ismin moda danışmanı ve tasarımcısı olan Nur Yerlitaş pek çok isme sahne kostümü tasarlamıştır. Özellikle televizyonlarda yayınlanan moda ve stil programlarında jüri üyeliği yapmış ve bu sayede de tüm ülke tarafından tanınmış ve sevilmiştir. Usta modacıya geçtiğimiz yıl beyin kanseri teşhisi konmuş ve Nur Yerlitaş 6 ay arayla peş peşe iki beyin ameliyatı geçirmiştir. Bizde canlitv.com ailesi olarak 64 yaşında hayata veda eden Nur Yerlitaş’a Allah’tan rahmet ve sevenlerine ve yakınlarına baş sağlığı ve sabırlar diliyoruz.

27-04-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar