Nur Yerlitaş’ın Eşyaları Satışa Çıkarıldı!

Nur Yerlitaş’ın Eşyaları Satışa Çıkarıldı!
Bu yılın başında Beyin kanserinden hayatını kaybeden ünlü modacı Nur Yerlitaş’ın eşyaları SMA hastası küçük bir bebek için satışa çıkarıldı. İşte haberin ayrıntıları!

Son zamanlarda özellikle televizyon haberlerinde SMA hastalarıyla ilgili haberler sık sık yer alıyor. SMA hastalarının durumu ve tedavilerinin oldukça pahalı olması ve pek çok hastanın bu tedaviye ulaşamaması sorunu pek çok ünlü ismi bu konuda adım atmaya ve SMA hastaları için yardım toplamaya itti. Geçtiğimiz günlerde farklı farklı ünlü isimler tarafından yapılan yardım kampanyalarında bazı SMA hastaları için umut olunmuş ve toplanan yardımlarla bu hastaların tedavisinde belli bir yol alınmıştı. Sosyal medya ve magazin gündeminde oldukça yer alan ve herkes tarafından takdirle karşılanan bu kampanyalar sonrasında dün akşam yeni bir yardım kampanyası başlatıldı. SMA hastası Eylül için yapılan yardım kampanyasına bu yılın başlarında beyin kanseri sebebiyle hayatını kaybeden ünlü modacı Nur Yerlitaş’ın 100 parçadan oluşan eşyasının satışa çıkarılmasıyla başlandı. Sosyal medya üzerinden gerçekleştirilen yardım kampanyasına bazı ünlü isimlerde katıldı. İşte haberin detayları!

Nur Yerlitaş’ın Ailesinden Yardım Kampanyası!

Bu yılın başlarında beyin kanseri sebebiyle hayatını kaybeden ünlü modacı Nur Yerlitaş’ın ailesi ünlü isim adına bir sosyal yardım kampanyasına imza attı. SMA hastası Eylül Bebek adına düzenlenen yardım kampanyasına ünlü isme ait 100 parça eşyanın satışının yapılmasıyla başlandı. Ünlü modacı Nur Yerlitaş’ın ailesi ünlü ismin eşyalarını onun anısına SMA hastası Eylül için bağışladı. Dün akşam gerçekleştirilen yardım kampanyası Hakan Akkaya’nın İnstagram hesabı üzerinden gerçekleştirildi. Konuyla ilgili ünlü modacının İnstagram hesabından bir paylaşım yapıldı. Paylaşımda “Şefkat sevgiden daha büyüktür. Koşulsuz sevgi olarak bilinir. İkincisi Nezaket saygıdan daha büyüktür. İncitmeden sonuç almayı sağlar” sözlerine yer verildi. Ayrıca paylaşımda Nur Yerlitaş yatakta istirahat ederken görülüyor. Paylaşımda ünlü modacı için “bütün gelen misafirlere, arkadaşlarına çok teşekkür ediyorum” ifadeleri kullanıldı.

Pek Çok Ünlü Katıldı!

Dün gece gerçekleştirilen yardım kampanyasında ünlü modacı Nur Yerlitaş’ın 100’ün üzerinde eşyası satışa sunulurken ayrıca pek çok ünlü isimde SMA hastası küçük Eylül için yayına katıldı. Seda Sayan, Sibel Can, Melek Baykal gibi ünlü isimler Nur Yerlitaş adına yapılan paylaşıma yorum yaparak katkıda bulundu. Geceye ayrıca Sibel can, Serenay Sarıkaya ve Hande Erçel’in de bazı eşyalarıyla katkıda bulunduğu öğrenildi. Geceye Hande Yener, Gülben Ergen, Hakan Akkaya ve Gonca Vuslateri gibi ünlü isimlerde katıldı.

25-12-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar