Vefat eden Nur Yerlitaş'ın hesabından son görüntüleri paylaşıldı!

Vefat eden Nur Yerlitaş'ın hesabından son görüntüleri paylaşıldı!
Ünlü modacı Nur Yerlitaş 27 Nisan'da vefat etmişti. Nur Yerlitaş'ın hesabından son görüntüleri paylaşıldı ve bu paylaşımdaki son sözleri herkesi duygulandırdı.

Ünlü müdacı ve ekranların sevilen yüzlerinden biri olan Nur Yerlitaş bir süredir hastalığıyla mücadele ediyordu. Beyin timörü sebebiyle çok riskli ve ağır ammeliyatlar geçiren Yerlitaş'ın mücadelesi 27 Nisan'daki vefatıyla sonlanmıştı. Televizyon, sanat ve moda dünyasını sarsan Yerlitaş'ın vefatının ardından kendi sosyal medya hesabından bir paylaşım yapıldı. Bu paylaşımda Nur Yerlitaş'a ait son görüntüler yer aldı ve herkesi çok duygulandırdı.

Nur Yerlitaş'ın görüntüleri paylaşıldı

Ünlü modacı Nur Yerlitaş'ın ailesi, Yerlitaş'a ait 1.3 milyon takipçisi olan Instagram hesabından Yerlitaş'ın görüntülerini paylaştı. Görüntülerde Nur Yerlitaş "Gelen misafirlere, arkadaşlara çok teşekkür ediyorum" cümlelerini kuruyor ve hasta yatağında televizyon izlediği elindeki kumandadan anlaşılıyor. Nur Yerliltaş'ın ailesinin yönetiminde olan sosyal medya hesabından bu görüntü, Prof. Dr. Nevzat Tarhan'a ait olduğu anlaşılan şu cümlelerle birlikte paylaşıldı. Paylaşımda yer alan notta, ""Şefkat" sevgiden daha büyüktür. Koşulsuz sevgi olarak bilinir. İkincisi "Nezaket" saygıdan daha büyüktür. İncitmeden sonuç almayı sağlar..." ifadeleri yer aldı.

Yerlitaş'ın son görüntülerine ünlülerden yorum yağdı

Herkesin çok sevdiği ve moda dünyasının en önemli isimlerinden olan Nur Yerlitaş'ın vefatı da birçok kişiyi derinden üzmüştü. 'Nurella' lakabıyla da bilinen Yerlitaş'ın hesabından yapılan paylaşıma binlerce yorum ve beğeni geldi. Nur Yerlitaş'ın oldukça yakın dostu olan ve vefatı ve defni sırasında da yanında olan Sibel Can'ın yanı sıra, Muammer Ketenci, Seda Sayan, Aslı Hünel, Melek Baykal, Hatice, Tanju Babacan, Işıl Reçber gibi birçok isim yapılan paylaşıma yorum yaparak, üzüntü ve sevgilerini bir kez daha dile getirdi.

Yerlitaş, 64 yaşında vefat etti

Moda dünyasında birçok ünlü isme kostüm hazırlayan ve Tv8'in sevilen yarışma programı İşte Benim Stilim programında jüri üyeliği yapan Nur Yerlitaş, önce meme kanseri tedavisi görmüş iyileşmiş ve ardından beyin kanserine yakalanmıştı. Uzun ve yorucu tedavi süreçleri geçiren Yerlitaş bir süredir evinde tedavi görüyordu. 27 Nisan 2020'de ise Yerlitaş'ın vefat ettiği haberi gelmişti. 64 yaşındaki ünlü modacı farklı kesimler tarafından sevilen bir isimdi.

07-06-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar