Nurgül Yeşilçay ve Emre Kınay'lı Son Nefesime Kadar dizisinin yayın tarihi ortaya çıktı!

Nurgül Yeşilçay ve Emre Kınay'lı Son Nefesime Kadar dizisinin yayın tarihi ortaya çıktı!
Son Nefesime Kadar dizisi ne zaman başlayacak? Nurgül Yeşilçay ve Emre Kınay'ın başrolde yer aldığı dizinin yayın tarihi ortaya çıktı.

Nurgül Yeşilçay ve Emre Kınay ikilisini başrole taşıyan Son Nefesime Kadar dizisi ne zaman başlayacak? FOX TV'de yayınlanacak dizinin yayın tarihi de belli oldu. 

Son Nefesime Kadar Dizisinin Yayın Tarihi Ortaya Çıktı

Ekranlara gelmek için gün sayan Son Nefesime Kadar, BBC'de yayınlanan İngiliz dizisi Happy Valley'den uyarlanacak. Söz konusu dizi, İngiltere'nin Oscar Ödülleri olarak anılan BAFTA Ödülleri'nde en iyi drama dizisi ödülüne layık görülmüştü. Türk uyarlaması için de beklentiler oldukça yüksek. Dizinin yapımcıları yaptıkları uyarlamada da benzer bir başarı göstermek istiyor.

Polisiye ve dram türlerindeki Son Nefesime Kadar dizisinden gelen ilk bölüm fragmanıyla beraber yayın tarihi de ortaya çıkmış oldu. Pastel Film imzasını gördüğümüz dizi 23 Şubat Çarşamba akşamı saat 20:00'de ilk bölümüyle FOX TV ekranlarında olacak. 

Son Nefesime Kadar Dizisi Konusu

Mesleğini kitabına göre yapan bir polis memuru olan Mihri, yıllar önce kızını kaybetmiştir. Kızının arkasından Mihri'ye torunu yadigar kalmıştır. Mihri'nin kızına tecavüz ederek intihar etmesine neden olan Ejder, 8 yıl hapis yattıktan sonra serbest bırakılmıştır. Mihri, yıllarca tecavüzden de hüküm giymesi için elinden geleni yapsa da yargı sadece uyuşturucu bulundurmaktan suçlu bulmuştur. Ejder'in serbest kalmasının ardından Mihri hemen harekete geçer. Bir kadına daha zarar vereceğinden adı gibi emindir. Çok geçmeden haklı çıkar. Ejder, yine genç bir kadını kaçırmıştır. Böylece Mihri ve Ejder arasında kovalamaca başlar. Mihri, kızının katilini yeniden parmaklıklar arkasına göndermek için her şeyi yapmaya hazırdır.

Son Nefesime Kadar Dizisi Oyuncu Kadrosu

Fragmanıyla büyük ilgi çeken Son Nefesime Kadar dizisi oyuncu kadrosuyla da oldukça öne çıkıyor. Merakla beklenen Son Nefesime Kadar dizisinde Nurgül Yeşilçay ve Emre Kınay başrolleri paylaşacak. Oyuncu kadrosunda Ertan Saban, Rojda Demirer, Belgüm Birgören, Emre Bey, İpek Filiz Yazıcı, Baran Bölükbaşı, Bülent Alkış, Ahmet Saraçoğlu, Aysun Metiner, Yeliz Akkaya, Türkü Su Demirel, Elif Ceren Balıkçı ve Pelin Abay yer alıyor. Efe İrvul ve Yaşar İrvul'un yapımcısı olduğu dizinin yönetmenliğini Deniz Dikilitaş, senaristliğini Hatice Meryem üstlenecek.  

15-02-2022
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar