Ünlü Oyuncu Barış Kılıç’ın Yeni Projesi Belli Oldu

Ünlü Oyuncu Barış Kılıç’ın Yeni Projesi Belli Oldu
Son olarak sezon başında Uzak şehrin Masalı adlı diziyle seyirci karşısına çıkan başarılı oyuncu Barış Kılıç kendisine gelen teklife evet dedi ve yeni projesine başladı.

Son olarak Yasak Elma Dizisinde rol alan ve burada canlandırdığı Kaya karakteriyle seyircinin hafızasına kazınan başarılı oyuncu Barış Kılıç bu sezon başında Uzak Şehrin Masalı adlı diziyle ekranlara gelmişti. Fox Tv ekranlarında yayınlanan dizi ne yazık ki reytinglerinin iyi olmaması sebebiyle henüz beşinci bölümde ekranlara veda ederken usta oyuncu Barış Kılıç ise gelecek teklifleri değerlendirmek ve dinlenmeye çekilmişti. Pek çok teklifi uygun bulmadığı için geri çeviren başarılı oyuncu sonunda bir projeye evet dedi. Sevenlerinin de uzun süredir ekranda görmeyi arzuladığı başarılı oyuncu Barış Kılıç’ın evet dediği ve yakında seyircisiyle buluşacağı proje ise yine Fox Tv ekranında yer alan ve Salı akşamları yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi oldu.

Barış Kılıç Evlilik Hakkında Her Şey Kadrosunda

Bu sezon başında Fox Tv ekranlarında Salı akşamları yayınlanmaya başlayan ve seyircinin sevdiği projelerden olan Evlilik Hakkında Her şey birbirinden ünlü isimleri bünyesinde barındırıyor. Reytingleri iyi olan ve Salı akşamlarının ilk beşi içinde yer almayı başaran Evlilik Hakkında Her Şey yabancı bir dizi olan The Split adlı yapımdan uyarlanmış durumda. Bir avukatlık bürosunda yaşanan olayları ve avukatların kendi içindeki hikayeleriyle davasını aldığı kişiler arasındaki hikayeyi ve gelişmeleri anlatan dizinin kadrosunda Gökçe Bahadır, Sumru Yavrucuk, Yiğit Kirazcı, Sarp Akkaya ve Gökçe Eyüboğlu yer alıyor. Gökçe Bahadır’ın başrolünde Azra karakteriyle yer aldığı projeye damgasını vuracak olan pyeni bir karakterin katılacağı daha önce belirtilmişti. Bu karakteri canlandıracak oyuncu sonunda belli oldu ve yapım şirketi bunun için başarılı oyuncu Barış Kılıç’la el sıkıştı.

Dengeler Değişecek

Barış Kılıç’ın evet dediği proje olan Evlilik hakkında her Şey adlı yapımda son bölümlerde Azra ile Yıldırım arasındaki tüm engeller tek tek kalkamaya başladı. İkilinin yeniden birlikte olmasına hiçbir mani kalmadı derken Yıldırım’ın Cevher ailesine yapacağı ihanet her şeyi değiştirecek. Sanem’in Yıldırım’ın ihanetini ablası Azra’ya söylemekle tehdit etmesi üzerine diziye yeni bir karakter dahil olacak. Diziye dahil olacak ve Barış Kılıç’ın canlandıracağı karakterin Azra’nın hayatını tamamen değiştireceği ve diziye yep yeni bir yön vereceği öğrenildi. Barış Kılıç’ın önümüzdeki bölümlerde diziye dahil olacağı belirtildi.

15-02-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar