Yargı'nın Savcı Pars'ı Mehmet Yılmaz Ak'tan ayrılık haberi geldi

Yargı'nın Savcı Pars'ı Mehmet Yılmaz Ak'tan ayrılık haberi geldi
Yargı dizisinde canlandırdığı Savcı Pars karakteriyle beğeni toplayan oyuncu Mehmet Yılmaz Ak'tan ayrılık haberi geldi. Pınar Deniz'den sonra Yargı'daki ikinci ayrılık vakası…

Yargı dizisi son günlerin en çok konuşulan yapımlarından. Senaryosuyla dikkat çeken Yargı dizisi, oyuncularının performansıyla da seyircinin beğenisini kazandı. Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Mehmet Yılmaz Ak gibi popüler isimlerin yer aldığı Yargı, oyuncularının özel hayatlarıyla da gündemde. İlk olarak Pınar Deniz'in oyuncu sevgilisi Yiğit Kirazcı'dan ayrıldığı öğrenilmişti. Yeni bir ayrılık haberi ise Savcı Pars olarak tanınan Mehmet Yılmaz Ak'tan geldi. Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Mehmet Yılmaz Ak Miss Turkey finalisti olan ve birçok dizide rol alan sevgilisi Nazlı Çetin'den ayrıldı. Çiftin sosyal medya hesaplarından fotoğraflarını kaldırması da ayrılık haberlerini doğruladı.

Savcı Pars Mehmet Yılmaz Ak sevgilisinden ayrıldı

Yargı dizisi sezona oldukça iddialı başladı. Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Mehmet Yılmaz Ak gibi birçok başarılı oyuncunun kadrosunda yer aldığı Yargı Kanal D ekranından seyirciyle buluşuyor. Yargı dizisi çok sevilince dizideki ana karakterleri canlandıran oyuncuların özel hayatları da araştırlıyor. Avukat Ceylin, Savcı Ilgaz ve Savcı Pars dizinin ana karakteri. Savcı Pars karakterini ise oyuncu Mehmet Yılmaz Ak canlandırıyor. Yargı dizisinin Savcı Pars'ı Mehmet Yılmaz Ak'ın özel hayatından ise kötü bir haber geldi. Ünlü oyuncu bir süredir beraber olduğu Kardeşlerim ve Şeref Sözü gibi dizilerde rol alan sevgilisi Nazlı Can Çetin'den ayrıldı. Oyuncu çiftin ayrılık nedeninin ise fikir uyuşmazlığı olduğu belirtildi. Aralarında 15 yaş fark bulunan Mehmet Yılmaz Ak ve Nazlı Can Çetin yollarını ayırdı.

Pınar Deniz Yiğit Kirazcı'dan ayrılmıştı

Yargı dizisi, oyuncularının performansıyla göz doldurmaya devam ederken Yargı oyuncularının özel hayatlarında işler yolunda gitmiyor. Mehmet Yılmaz Ak'ın ayrılık haberinden önce Pınar Deniz de ayrılık haberleri ile gündeme gelmişti. Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz uzun süredir birlikte olduğu oyuncu Yiğit Kirazcı'dan ayrıldı. İş hayatlarında büyük başarı elde eden Yargı oyuncuları özel hayatlarında ayrılık haberleriyle gündeme geliyor. Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz'den sonra Savcı Pars Mehmet Yılmaz Ak da sevgilisinden ayrıldı.

15-02-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar