O Hayat Benim'den ağlatan veda!

O Hayat Benim'den ağlatan veda!
4 sezondur izleyiciyi kendine aşık eden dizi O Hayat Benim dün akşam final bölümü ile ekranlara geldi. O Hayat Benim öyle bir final sahnesiyle karşımıza çıktı ki gözyaşları sel oldu. İşte O Hayat Benim'in vedası...

3 yıl önce ekranlara gelen O Hayat Benim'de sona gelindi. 4 sezondur başarısına başarı ekleyerek devam eden dizinin dün akşam final bölümü yayınlandı. Final bölümü ile son kez izleyici karşısına çıkan O Hayat Benim nefes kesti. Fox Tv'nin en sevilen dizileri arasında yer alan O Hayat Benim'in ilk bölümü 16 Şubat 2014 tarihinde yayınlamaya başlamıştı. İlk bölümünden itibaren dizide gözyaşı ve dram eksik olmamıştı. Ve izleyiciler tarafından büyük ilgi görmüştü. 3 yıl süren bu serüvenin ardından dün akşam yayınlanan final bölümü ile ekranlara veda etti.

Başrollerini Keremcem, Ezgi Asaroğlu ve Ceren Moray'ın paylaştığı dizi 4 sezon boyunca büyük başarılara imza attı. Final bölümünde ise Zeynep'in Arda'yı ve ardından da kendisini vurmasıyla gözyaşları sel oldu. Arda yere yığıldıktan sonra Efsun çığlıklar içinde gözyaşlarına boğuldu. Arda'nın annesi ise yaşadığı şok ile birlikte sinir krizi geçirerek Efsun'u Arda'nın başucundan kovdu. Efsun da elleri kan içinde evden ayrılırken tüm yaşanmışlıklarını göz önünden geçirdi. İzleyiciler bu anlarda Efsun'la birlikte gözyaşı döktüler. Televizyonları başında olamayan izleyiciler ise final bölümünü canlitv üzerinden takip ettiler.

O HAYAT BENİM VEDA EDİYOR

Başrollerini Ceren Moray, Ezgi Asaroğlu, Keremcem, Oya Başar ve Ahu Sungur'un paylaştığı dizi O Hayat Benim ekranlara veda ediyor. Dizinin final yapacağı haberleri dolanırken yapımdan açıklama geldi. Uzun süredir ekranlarda olan dizinin 131. bölüm ile sevenlerine veda edeceği belirtildi. Final haberini dizinin başarılı oyuncularından Sinan Taymin Albayrak instagram hesabından paylaştığı video ile duyurdu. İnstagram hesabından paylaştığı videoda, 'Evet O Hayat Benim'in son sahnesini çekiyoruz. Hepinize çok teşekkürler iyiki varsınız, iyiki izlediğiniz..' dedi. Ve videonun altınada 'Bizi izlediğiniz, bizi sevdiğiniz için teşekkürler' notunu düştü.

03-05-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar