O Ses Türkiye’den İlk Fotoğraf Geldi

O Ses Türkiye’den İlk Fotoğraf Geldi
Tv 8 ekranlarının sevilen yarışma programı O Ses Türkiye’nin merakla beklenen yeni jüri üyesi belli oldu ve jüri üyelerinden ilk fotoğraf geldi.

Tv 8’in başarılı yarışma programlarından olan ve yıllarca ekranda seyirciyle buluşan O Ses Türkiye ile ilgili çalışmalar hızlandı. Geçtiğimiz sene pandemi sebebiyle kanal tarafından ekrana getirilmeyen yarışma programı bu sene 2022 yılında yayında olacak. Seyircinin severek ve heyecanla takip ettiği yarışma programında son zamanlarda jüri üyeleriyle ilgili haberler sık sık yapılır olmuştu. Daha önce jürisinde programın başından beri olan ünlü şarkıcı Hadise’nin olmayacağı açıklanmıştı. Hadise’nin yerine gelecek jüri üyesi hakkında uzun zaman magazin basını ve sosyal medyada haberler yapılmış son noktayı ise kesin olmamakla birlikte kanalın sahibi ve programın sunucusu Acun Ilıcalı koymuştu. Ilıcalı kendisiyle yapılan bir söyleşide ünlü şarkıcı ve oyuncu Oğuzhan Koç’u program jürisi olarak yakıştırdığını belirtmiş ancak kesin bir anlaşmadan söz etmemişti. Sonunda o kesin belge bugün yayınlandı.

Oğuzhan Koç Resmen O Ses Türkiye Jürisinde

Ekranların fenomen programlarından olan ve özellikle Tv 8’in amiral gemisi konumundaki yarışma programı O Ses Türkiye hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Daha önce Hadise ile Ebru Gündeş arasında yaşananların ardından Hadise programın jüri üyeliğinden ayrıldığını açıklamıştı. Yine Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Exxen’de O Ses Rap adlı programda jüri üyesi olan Hadise’nin yeniden O Ses Türkiye’ye dönmeyeceğini açıklayan Acun Ilıcalı yeni jüri üyesi hakkında da ipucu vermişti. Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada ünlü isim Oğuzhan Koç’u programa yakıştırdığını belirtmişti. Sonunda O Ses Türkiye’nin yeni jüri üyesi belli oldu. Acun Ilıcalı çekimleri devam eden programdan jüri üyeleriyle birlikte olan bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. Bu fotoğrafta Beyazıt Öztürk, Murat Boz, Ebru Gündeş ve Oğuzhan Koç Jüri üyesi olarak yer aldı.

O Ses Türkye Çekimleri Devam Ediyor

2022 yılında Tv 8 ekranlarında seyirciyle bir yıl aranın ardından buluşacak olan O Ses Türkiye’nin çekimleri ise tüm hızıyla sürüyor. Türkiye’nin belli bölgelerinde belli şehirlerinde yapılan ön eleme ve aday belirleme çalışmaları devam ederken programın hazırlıklarında ise sona gelindi. Seyircinin merakla beklediği O Ses Türkiye yeni sezonda 2022 yılında Tv 8 ekranlarında.

22-09-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar