Kanal D’nin Başarılı Dizisi Sadakatsiz Hakkında Yeni Gelişme

Kanal D’nin Başarılı Dizisi Sadakatsiz Hakkında Yeni Gelişme
Sadakatsiz bu akşam yeni bölümüyle ekrana gelecek mi? Dizinin yayın tarihi neden ertelendi? Sadakatsiz’in yeni sezonunda neler olacak? İşte bu soruların cevabı!

Geçtiğimiz sezonun en çok konuşulan yapımlarından olan Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz hakkında seyirciler büyük bir merak içindeler. Daha önce 22 Eylül Çarşamba akşamı yeni sezonun ilk bölümünün yayınlanacağı duyurulan Sadakatsiz’in Kanal D yayın akışında görünmeyişi seyircileri meraklandırdı. İnternette yoğun bir şekilde araştırma yapmaya başlayan seyirciler Sadakatsiz’in bu akşam olup olmadığını merak ediyor. Ayrıca kanalın yayın akışında görünmeyen dizinin bu akşam yayınlanmaması halinde ne zaman yeni bölümüyle ekrana geleceği merak ediliyor. Bilindiği gibi Sadakatsiz geçen sezon Kanal D ekranlarında en çok seyredilen dizilerin başında geliyordu. Uyarlama bir dizi olan Sadakatsiz sezon finalinde seyirciyi merakta bırakan bir sonla tatile girmişti.

Sadakatsiz Yeni Sezonu 29 Eylül’de Açıyor

Kanal D’nin yayın akışında bu akşam için görünmeyen ve seyircinin merakla ne zaman başlayacağını araştırdığı fenomen yapımlardan Sadakatsiz’in yayın tarihi yeni bir güncellemeyle 29 Eylül olarak belirlendi. Daha öncede bir iki sefer yayın tarihi ötelenen dizinin yeni bölümünün yayın tarihi son olarak 29 Eylül olarak belirlenmiş oldu. Yeni bölümü heyecanla bekleyen seyircilerin bir hafta daha sabretmesi gerekiyor. Sadakatsiz’in yeni bölümü haftaya Çarşamba akşamı saat 20.00’da Kanal D ekranlarında olacak. Oyuncu kadrosunda Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen’in yer aldığı dizi bu sezonun da iddialı yapımlar arasında gösteriliyor.

Yeni Sezon Yeni Bölümde Neler Olacak?

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve bu sezon ikinci sezonuyla ekranlarda olacak olan Sadakatsiz’in yeni sezon ilk bölümü 29 Eylül Çarşamba akşamı seyirciyle buluşacak. Dizinin yayınlanan fragmanında büyük sürprizlerle seyirci karşısına çıkacağı görülüyor. Sezon finalinde büyük bir kaza yapan Derin ve Asya’nın akıbeti de bu fragmanda belli oluyor. Derin’in tekerlekli sandalyede olduğu görülürken Asya ise “neden yaşıyoruz” sorusunu soruyor ve bunun cevabını veriyor. Volkan ise bir telefon konuşmasında “Eşimle oğlum burada İstanbul’dalar. Onlar önden geldiler. Bir de kızım var Zeynep. O benimle Tekirdağ’da. Zeynep’i de alıp buraya geleceğim” ifadelerini kullanıyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan ve heyecanla beklenen dizinin yeni bölümü 29 Eylül Çarşamba akşamı seyirciyle buluşuyor.

22-09-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar