Oktay Kaynarca ve Kenan İmirzalıoğlu Yalnız Kurt Dizisinde Yer Alacak mı?

Oktay Kaynarca ve Kenan İmirzalıoğlu Yalnız Kurt Dizisinde Yer Alacak mı?
Osman Sınav tarafından hazırlıkları süren yeni dizi Yalnız Kurt’un oyuncu kadrosunda Kenan İmirzalıoğlu ve Oktay Kaynarca’nın birlikte rol alacağı iddia edildi.

Dizi sektöründe projeler, iddialar, beklentiler, umutlar hiç bitmez. Sektörde her zaman bir isim, bir proje konuşulur. Bu konuşulanların kimi sektörün kendi efsaneleridir kimi de seyircinin isteklerinin bir yansımasıdır. Son zamanlarda Atv’de tanıtımları dönen ve usta televizyoncu Osman Sınav tarafından projelendirilen Yalnız Kurt isimli dizi içinde durum bu. Usta yapımcı, yönetmen Osman Sınav tarafından hazırlıkları sürdürülen Yalnız Kurt’un çalışmaları henüz tamamlanmadı. Oyuncu, ekip, senaryo, prodüksiyon konularında yoğun bir çalışma sürüyor. Ne zaman yayına gireceği konusunda da bir bilgi bulunmayan Yalnız Kur’un en çok merak edilen yanı ise oyuncu kadrosu. Son günlerde Yalnız Kurt dizisinde iki usta oyuncunun yan yana rol alacağı iddia ediliyor. Osman Sınav tarafından hazırlanan dizide usta oyuncular Oktay Kaynarca ve Kenan İmirzalıoğlu’nun birlikte yer alacağı konuşuluyor.

İki Efsane İsim Aynı Projede mi?

Son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da rol alan Oktay Kaynarca ile halen Kim Milyoner Olmak İster’in sunuculuğunu yapan Kenan İmirzalıoğlu ile ilgili ortaya atılan iddialar adeta nefesleri kesti. İddiaya göre Osman Sınav tarafından hazırlanan Yalnız Kurt adlı dizide iki isim aynı anda yer alacak. Henüz kesinlik kazanmayan ve cast çalışmaları halen devam eden dizide şuana kadar Cihan Ünal ve Hasan Deniz Yaran’ın yer alacağı kesinleşmiş durumda. Murat Koca ve Alper Eze tarafından kaleme alınan Yalnız Kurt’un yine daha önce yayınlanan Deli Yürek, Kurtlar Vadisi benzeri bir dizi olacağı düşünülüyor. Vatan, Millet ve karşısındakiler gibi kavramların işleneceği dizinin castına titizlikle çalışıldığı öğrenilirken ortaya atılan Kenan İmirzalıoğlu ve Oktay Kaynarca isimleri bile dizi sektörünü hareketlendirmeye yetti. Henüz konuyla ilgili bir açıklama yapılmazken gelişmeler merakla takip ediliyor.

Yalnız Kurt Dizisi

Osman Sınav tarafından Atv için hazırlanacak dizi Yalnız Kurt’ta, Golyat adlı bir küresel güç ile buna karşı verilen amansız mücadele konu olarak belirenmiş durumda. Dizide ayrıca hükümete darbe yapmak, ekonomik sorunlar ortaya çıkarmak, insanları birbirine düşürmek adına terör eylemleri planlamak gibi hikayelere değinilecek. Türkiye’nin yakın dönem geçmişine ışık tutacağı öğrenilen ve özellikle Türkiye’yi zor duruma düşürmek için yapılan planlarının hikayesinin anlatılacağı Yalnız Kurt’un ilk fragmanının ardından ikinci fragmanı da yayınlandı. Dizinin ne zaman çekimlere başlayacağı ve ne zaman ekrana geleceği ise bilinmiyor.

14-12-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar