TRT 1 Yine İddialı Geliyor! 112 Acil Çağrı 22 Aralık’ta Başlıyor

TRT 1 Yine İddialı Geliyor! 112 Acil Çağrı 22 Aralık’ta Başlıyor
TRT 1 ekranlarında yepyeni bir program başlıyor. Realty türünde olan program 112 Acil çağrı Merkezi’nde yaşananları ekranlara taşıyacak.

TRT 1 ekranlarında yeni bir programın hazırlıklarında sona gelindi. Çarşamba akşamları yayınlanan Dünya Hali’nin final yapmasıyla bu yapımın yerine yayına girecek yeni yapımın fragmanları TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya başlandı. 112 Acil Çağrı adını taşıyan Realty türündeki yapım en zor zamanlarımızda yardım talep ettiğimiz, imdat dediğimiz 112 Acil Çağrı merkezinin hikayesini anlatıyor. Daha önceden de bazı kanallarda benzerleri yapılan program TRT 1 ekranlarında yerinde çekilerek farklılık gösterecek. Ünlü oyuncu Murat Serezli tarafından sunulacak program çağrı merkezlerinde çalışanların gelen çağrılara yanıt vermesi, yardım konularını tasnifi ve yardım isteyene ekipleri yönlendirmesi ve bu sırada da yardım isteyenle her an iletişim halinde olmasını izleyiciye taşıyacak. Program 22 Aralık Çarşamba akşamı ekrana gelmeye başlayacak.

112 Acil Çağrı Merkezi

TRT 1 ekranlarında içeriği farklı bir program daha ekranlara geliyor. Prime time kuşağının dizilere ayrıldığı günümüzde TRT 1, 22 Aralık akşamı yeni bir programı seyircinin beğenisine sunuyor. Realty türünde ele alınan program tüm dünya ülkelerinde yer alan çağrı merkezlerinin hikayesini konu alıyor. Türkiye’de artık tekbir çatı altında birleştirilen ve 112 Acil Çağrı adıyla çalışmaya başlayan yardım merkezinde yaşanan günlük rutin ekranlara gelecek. Kimi gülümseten, kimi geren, kimi heyecanlandıran çağrıların yanıtlanması ve gerektiğinde buralara yardım edilmesini ve yönlendirilmesini anlatan program aynı zamanda izleyiciye acil bir durum karşısında ne yapması gerektiğinin de ipuçlarını verecek.

22 Aralık’ta Başlıyor

Sunuculuğunu ünlü isim Murat Serezli’nin yapacağı 112 Acil Çağrı merkezi tüm izleyicileri ilgilendiren sorunları ve bu sorunlara müdahale biçimlerini ekrana taşıyacak. 112 Acil Çağrı merkezine gelen bir telefonla başlayan serüven operatörün yardım talebini almasıyla başlayacak ve türü belirlenen yardım isteğine göre ekiplerin sevk edilmesi, aynı zamanda yardım isteyene ilk müdahalenin yapılması için gerekenlerin belirlenmesi ve operatörün yardım isteyenle diyalogunu izleyiciyle buluşturacak. Kimi zaman sevinç gözyaşlarının akıtıldığı çağrı merkezinde kimi zamanda gülümseten talepler ekrana gelecek. TRT 1 ekranlarında başlayacak yeni program 112 Acil Çağrı ünlü isim Murat Serezli’nin sunumuyla 22 Aralık Çarşamba akşamı saat 20.00’da ilk bölümüyle izleyiciyle buluşacak.

15-12-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar