Med Yapım’ın Sahibi Ünlü Yapımcı Fatih Aksoy Annesini Kaybetti

Med Yapım’ın Sahibi Ünlü Yapımcı Fatih Aksoy Annesini Kaybetti
Birçok dizi ve sinema filminin yapımcılığını üstlenen ve Med Yapım'ın sahibi olan Fatih Aksoy annesini kaybetti. Ünlü yapımcının annesi bugün toprağa verilecek.

Türk dizi ve sinema sektörünün önde gelen isimlerinden biri olan ve bugüne kadar seyirciye hazırlayıp sunduğu yapımlarla dikkatleri çeken ve oldukça da başarılı olan ünlü yönetmen ve yapımcı Fatih Aksoy bugün hayatının en acı günlerinden birini yaşadı. Med Yapım’ın sahibi olan ünlü yapımcı fatih Aksoy bugün annesini kaybetmenin acısıyla sarsıldı. Televizyon dünyasında imza attığı projelerle adından söz ettiren ve her sezon birbirinden başarılı ve reytingi yüksek işlere imza atan Fatih Aksoy’un annesini kaybetmesi magazin basını ve sosyal medyada geniş şekilde yer aldı. Ünlü yapımcının annesinin cenazesinin yarın toprağa verileceği öğrenildi.

Fatih Aksoy Annesini Kaybetti

Televizyon ve sinema sektörünün ünlü isimlerinden başarılı yapımcı Fatih Aksoy’un annesi bugün hayata veda etti. Ünlü yapımcının annesinin hayatını kaybetmesi magazin basını ve sosyal medyada geniş yer buldu. Ünlü ismin bu acı gününde yaşadıkları yakın çevresi ve sektörde de geniş yer buldu. Ünlü ismin annesini kaybetmesi dolayısıyla pek çok ünlü isim Fatih Aksoy’a başsağlığı diledi. Ünlü ismin annesinin cenazesinin yarın öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek. Ünlü ismin cenaze namazının Levent camiinde kılınacağı öğrenildi. Ünlü yapımcı Fatih Aksoy’un annesini kaybetmesi sebebiyle büyük üzüntü içinde olduğu öğrenildi.

Fatih Aksoy Kimdir?

Türk dizi ve sinema sektörünün önde gelen yapım şirketlerinden Med Yapım’ın sahibi olan fatih Aksoy 11 Aralık 1961 yılında Şanlıurfa’da dünyaya gelmiştir. Annesi ve kardeşleriyle birlikte daha sonra İstanbul’a taşınan Fatih Aksoy İstanbul’da hem çalışıp hem de okumaya başlamıştır. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Boğaziçi Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun olmuştur. Daha sonra pek çok alanda çalışan Fatih Aksoy en son sinema ve dizi sektörüne adım atarak bu sektörde yönetmen ve yapımcı olarak çalışmaya başlamıştır. Bugüne kadar pek çok başarılı yapımda adı bulunan fatih Aksoy’un yapımcılığını üstlendiği sinema ve diziler arasında, Fatih, Bir Aşk Hikayesi, Eve Düşen Yıldırım, Adını Feriha Koydum, Dadı, Canım Babam, Karadağlar, Doktorlar, Umutsuz Ev Kadınları, Hayat Güzeldir, Çat Kapı ve Belalı Baldız bulunmaktadır.

25-02-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar