Ömer Döngeloğlu’ndan kötü haber: Korona virüse yakalandı

Ömer Döngeloğlu’ndan kötü haber: Korona virüse yakalandı
Ramazan programlarının sevilen yüzlerinden biri Ömer Döngeloğlu bu yıl ekranlarda görülmedi. Yapılan açıklamaya göre Döngeloğlu'na koronavirüs teşhisi kondu.

Dini programların aranan yüzü Ömer Döngeloğlu’nun Ramazan ayı gelmesine rağmen ekranlarda olmaması merak konusu olmuştu. Kanal 7'de her yıl Ramazan programı yapan İlahiyatçı Ömer Döngeloğlu'na koronavirüs teşhisi konulduğu açıklandı. 52 yaşındaki Döngeloğlu'nun koronavirüse yakalandığı ifade edildi. Radyo ve Televizyon programlarının yapımcılığı yapan Niyazi Gedik, Dögeloğlu'nun durumu hakkında açıklama yaptı. Gedik, "Kıymetli hocamız, hemşehrim ve abim Ömer Döngeloğlu hafif seviyede korona hastalığı geçirmekte olup hastanede tedavi görmektedir. Özellikle yazdığı mesajı sizlerle paylaşıyorum ki bunun dışında haberlere itibar edilmesin. Hocamıza ve tüm hastalarımıza dua edelim" dedi.

Döngeloğlu Ramazan'da ekranda olacak mı?

Özellikle Kanal 7 ekranlarını takip eden izleyicilerin yakından tanıdığı Ömer Döngeloğlu Hoca’nın Ramazan girmesine rağmen hiç bir kanalda görülmemesi takipçilerinin dikkatini çekmişti. İftar ve sahur programlarında her yıl program hazırlayıp sunan Döngeloğlu, izleyicilere dini konularda bilgiler veriyor ve soruları cevaplıyordu. Heyecanlı anlatım tarzıyla izleyicilerin sohbetlerine aşina olduğu Döngeloğlu da koronavirüs salgınına yakalananlar arasına girdi. Ömer Döngeloğlu, 21 Nisan'da sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda, "Selamün aleyküm arkadaşlar kişisel yoube kanalımızdan inşallah Ramazanı Şerifte canlı yayınla sohbetler yapmayı düşünüyorum" demişti.

Döngeloğlu, hastanede tedavi altında

Ramazan için hazırlıklar yapan Döngeloğlu'nun maalesef koronavirüs testi pozitif çıktı. Başakşehir Hastanesi'nde tedavi gören Döngeloğlu'nun durumu ile ilgili bazı paylaşımlar yapılınca yapımcı Niyazi Gedik açıklamalarda bulundu. Gedik, Döngeloğlu ile yazışmalarını paylaşarak ortaya atılan olumsuz iddiaların önüne geçmeye çalıştı. Gedik'in paylaşımında yer alan ifadelerde Döngeloğlu, "Aleyküm selam Niyazi abim evet elhamdülillah bu bizede isabet etti. Hayırlısı ama. Elhamdülillah iyiyim abi. Şükür hafif atlatıyormuşum öyle söylediler" şeklinde konuşuyor. Niyazi Gedik de "Rabbim şifalar versin. Dualarımız sizinle. Ayrıca yapabileceğimiz bir şey varsa emrinizdeyim hocam" ifadeleriyle Döngeloğlu'na yanıt veriyor. Ramazan'ın aranan ekran yüzü olan, iftarda ve sahurda duygulu dualarla anılan Ömer Döngeloğlu’nun sohbetlerini bekleyen takipçileri bir an önce Ömer Hocaları'nın sağlığına kavuşması için dua ediyor.

25-04-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar