Onur Büyüktopçu Hangi Ünlü İsmi Vefasızlıkla Suçladı!

Onur Büyüktopçu Hangi Ünlü İsmi Vefasızlıkla Suçladı!
Şimdilerde Kanal D ekranlarında yeniden yayınlanmaya başlanan Çarkıfelek’in Sunuculuğunu yapmaya başlayan Onur Büyüktopçu flaş açıklamalarda bulundu. İşte detaylar!

Bugünler de yeni başladığı programıyla seyirci karşısına çıkan başarılı oyuncu ve sunucu Onur Büyüktopçu ünlü sunucu Saba Tümer’in sosyal medya hesabı üzerinden bir yayına katılarak kimsenin hiç beklemediği itiraflarda ve açıklamalarda bulundu. Onur Büyüktopçu özellikle geçmişte yaşadığı tatlı ve zor yılları ve ünlü olduktan sonra yaşadığı vefasızlıkları anlattı. Bunlar içinde özellikle bir ünlüyle yaşadığı vefasızlığa çok üzüldüğünü belirten Büyüktopçu kendisine haksızlık ve vefasızlık yapıldığını ifade etti. İşte daha önce Tv 8 ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz programını sunan ardından başka bir programla ekrana dönen ve şimdilerde Çarkıfelek’in çiçeği burnunda sunucusu Onur Büyüktopçu’nun flaş açıklamaları!

O Ünlü Kim?

Kanal D ekranlarında yeni bölümleriyle ekrana gelmeye başlayan Çarkıfelek’in sunuculuğuna başarılı oyuncu ve sunucu Onur Büyüktopçu getirildi. Büyüktopçu Çarkıfelek’le ilgili olarak “benim hayalimdi bu. Hiç abartı değil” diyerek çok sevindiğini belirtti. Onur Büyüktopçu ise sunucu Saba Tümer’in youtube kanalı üzerinden bir yayına katıldı ve hakkında bilinmeyenleri anlattı. Büyüktopçu kendini üzen bir vefasızlığı özellikle vurguladı. Büyüktopçu cast ajansı olduğu ve cast yaptığı zamanları anlatırken “Cast işi yaparken piyasaya çok oyuncu soktum, çoğu ünlendi. Bir ara Fahriye Evcen’in menajerliğini yaptım, Akın Akınözü ilk Amerika’dan bana geldi.” İfadelerini kullandı. Onur Büyüktopçu kendisini hayal kırıklığına uğratan ünlüye ilişkin ise “İnsanın hoşuna gidiyor ama ismini söylemeyeceğim en zor zamanında evinden çıkardığın, götürüp reklam filmlerinde, dizilerde oynatıp hayatı kurtulan var, şimdi esamem okunmuyor” diyerek hayal kırıklığını ifade etti.

Onur Büyüktopçu’ya 300 Pound Miras Kaldı!

Onur Büyüktopçu Saba Tümer’in yayınında çok ilginç bir anısını da paylaştı. Büyüktopçu dil öğrenmek için gittiği İngiltere’de maddi olarak zor günler geçirdiğini ifade etti. İngilizcenin ‘i’sini bile bilmeden İngiltere’ye gittiğini belirten Büyüktopçu orada yaptığı işleri sıralarken “barmenlik, garsonluk, gece kulüplerinde bardak topladım, tuvaletlerde durdum, temizledim. Pahalı bir şehir, yapmak zorundasın” ifadelerini kullandı. Büyüktopçu “73 yaşında bir adama bakıyorum adam öldü, ilk defa birinden bana miras kaldı hayatımda. 300 pound bırakmış bana. 7-8 ay baktım. İlacını içiriyor, banyo yaptırıyordum, bebek gibi bakıyordum” ifadeleriyle yaşadığı o günleri anlattı.

27-05-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar