Onur Büyüktopçu Davasından Vazgeçti

Onur Büyüktopçu Davasından Vazgeçti
Ünlü oyuncu ve sunucu Onur Büyüktopçu kendisine yönelik şantaj olayıyla ilgili açılan davadan şok bir şekilde geri çekildiğini açıkladı ve mahkemeye dilekçe verdi.

Televizyonlarda yayınlanan programlarda sunuculuk yapan ünlü sunucu ve oyuncu Onur Büyüktopçu daha önce yaşadığı talihsiz bir olayın sonrasında gittiği mahkemeden vazgeçtiğini açıkladı. Gelinim Mutfakta programının sunucusu ünlü isim Onur Büyüktopçu ‘cinsel içerikli video ve fotoğraflarla şantaj’ davasından vazgeçtiğini bildiren dilekçeyi mahkemeye sundu. Onur Büyüktopçu’nun avukatı mahkemeye verilen dilekçede müvekkilinin dava dosyasındaki şikayetinden vazgeçtiği, davaya katılma talebi olmadığını bildirdi. İşte haberin detayları!

Şantaj Davası!

Ünlü sunucu Onur Büyüktopçu Alaçatı’da arkadaşlarıyla bir villada kalırken cep telefonunu bulamamış ve kaybolduğunu düşünerek savcılığa başvurmamıştı. Daha sonra ünlü isme sosyal medya üzerinden cinsel içerikli videosu ve bazı fotoğraflarının olduğu bir şantaj mesajı gelmişti. İddiaya göre şantajda bulunan şahıs ünlü isimden söz konusu video ve fotoğrafları internete sızdıracağın belirterek 50 bin lira talep etmişti. Ünlü isim Onur Büyüktopçu ise bu durum karşısında parayı şahsa göndermişti. Ancak ünlü sunucu ve oyuncu kendisine mesaj atan hesabın arkadaşı tarafından kullanıldığını öğrenince savcılığa başvurmuştu. Sosyal medya hesabının kullanıcısı Davut G. Onur Büyüktopçu’nun borcu olduğu için kendisine para gönderdiğini belirterek şantajda bulunmadığını belirtmişti. Şahsın telefonunda yapılan incelemede ise Onur Büyüktopçu’ya yapılan şantaj mesajları ele geçirilmişti. Bunun üzerine şahıs hakkında savcılık tarafından dava açılmıştı. Ancak bugün gelişen bir olay bir anda olayın seyrini değiştirdi. Habere göre Onur Büyüktopçu halen süren mahkeme dilekçe sunarak şikayetinden vazgeçtiğini beyan etti. Büyüktopçu’nun avukatı tarafından verilen dilekçede Büyüktopçu’nun dava dosyasındaki şikayetinden vazgeçtiği, davaya katılma talebi olmadığı belirtili.

Şantaj Olayıyla İlgim Yok!

Geçtiğimiz günlerde hakim karşısına çıkan Davut G. İfadesinde “Onur’un Cemal adındaki arkadaşı bana Onur’’un telefonunun kaybolduğunu söyledi. İlgim olmadığını, polise kayıp ilanı vermeleri gerektiğini söyledim. Daha sonra İstanbul’a gittiğimde Onur’a parça parça 25 bin lira vermiştim. Aradan 6 ay geçince Seversin isimli hesaptan bana mesaj geldi. Mesajda Onur’a ait bazı özel videoların olduğunu gördüm ve mesajı Onur’a ilettim. Onur’da videoları Nur isimli kişiden almam için bana 60 bin lira teklif etti. Bu olaydan sonra Onur’un beni şikayet ettiğini öğrendim. Şantaj olayıyla ilgim yoktur” ifadelerini paylaşmıştı.

30-11-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar