Onur Tuna ve Sevda Erginci, Yasak Elma’dan ayrılma sebebi belli oldu!

Onur Tuna ve Sevda Erginci, Yasak Elma’dan ayrılma sebebi belli oldu!
Fox Tv'nin rekortmen dizisi Yasak Elma'nın başrolleri Onur Tuna ve Sevda Erginci'nin diziden ayrılma nedenleri ortaya çıktı.

Son zamanların ilgi ile izlenen dizisi Yasak Elma, geçtiğimiz günlerde gündeme bomba gibi düşen bir haberle izleyenlerini şoke etmişti. Bu haberin ardından Onur Tuna ve Sevda Erginci, Yasak Elma’dan ayrılma sebebi ortaya çıktı.

Pazartesi akşamları Fox TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisi reytinglerde oldukça yüksek reytingler elde ediyor. Reytinglerin iyi gitmesindeki sebeb ise dizide dönen entrikalar. Her bölümü büyük bir merakla bekleniyor. Fakat geçtiğimiz günlerde gelen ayrılık haberi dizi hayranlarını derinden etkilemişti. Başrol oyuncularından Zeynep ve Alihan karakteri hikayedeki rolleri bittiği için diziden ayrılmışlardı. Yasak Elma hayranları bu habere şaştı kaldı. Hatta Yasak Elma dizisini ZeyAl (Zeynep & Alihan) için izleyenler sosyal medya üzerinden yapım şirketini protesto dahi etmişlerdi. Sevilen ikili bu sezonun sonunda yayınlanacak sezon finali bölümünde mutlu bir sonla diziden ayrılacak. Peki sevilen çift Zeynep ve Alihan (Onur Tuna ve Sevda Erginci) diziden neden ayrıldı?

Zeynep ve Alihan çifti için yeni proje!

Yasak Elma'dan gelen bu ayrılık haberinin ardından Milliyet Cadde yazarı Sina Koloğlu çarpıcı bir iddia da bulundu. Sina Koloğlu, Yasak Elma'daki bu ayrılık ile ilgili “Zaman içinde diğer karakterler, bu ikiliyle eşitlendi. Sonuçta, onlar adına üretecek fazla bir şey kalmadı. Doğru bir karar” şeklinde bir yorum yaptı. Bu açıklaması ile kalmayan Sina Koloğlu sevilen ikilinin yeni bir projede yeniden birlikte rol alacaklarını iddia etti. Hatta     “Duyduğum Med Yapım, bu ikiliyle ileride başka bir projede tekrar beraber olacak”  diyerek ZeyAl fanlarına müjdeyi verdi. Bakalım Zeynep ve Alihan çifti hangi yeni dizi de yeniden bir araya gelecek?   

Yasak Elma ne zaman sezon finali yapacak?

Fox TV'nin reytinglerde üst sıralara yerleşen dizisi Yasak Elma'nın gelecek sezonda devam edip etmeyeceği hakkında net bir karar verilememişti. Fakat uzun uğraş ve görüşmelerin ardından Yasak Elma'nın devam edeceği netleşti. Pazartesi akşamları kıyasıya bir mücadelenin içerisine giren Show Tv'nin rekortmen dizisi Çukur ile aynı anda final yapacak. Yasak Elma 27 Mayıs 2019 Pazartesi akşamı yayınlanacak bölümü ile sezon finali yapacak. Pazartesi günlerinin en çok izlenen dizileri arasında yer alan Yasak Elma ve Çukur'un sezon finalinin ardından izleyiciler hangi kanal yada diziye yönelecek?

15-05-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler