Oyuncu Berrak Tüzünataç'tan Ayrılık Kararı Geldi

Oyuncu Berrak Tüzünataç'tan Ayrılık Kararı Geldi
son dönemin başarılı oyuncularından Berrak Tüzünataç Kanal D ekranlarında yayınlanacak O Kız adlı diziden ayrılarak terzi dizisine geçti.

Son dönemlerde yapım şirketleri ile anlaşmaya varan ve daha sonra projenin akıbetinin belli olmaması ya da çok sık değişiklikler yaşanması sebebiyle bazı oyuncuların anlaşmaya vardığı projelerden ayrıldıkları görüldü. Özellikle bu dönem bu pek çok projede yaşandı ancak bazı projeler bu konuda oldukça öne çıktı. Daha önce adı Hayallerim Babam ve Ben olarak duyurulan ve Focus Film tarafından hazırlıkları devam eden ve son olarak adı O Kız olarak değiştirilen projede bugüne kadar pek çok değişiklik ve projeden ayrılma durumu yaşandı. Başlarda proje oldukça hızlı başlamış ve pek çok oyuncu ile anlaşmalar sağlanmıştı. Ancak daha sonra özellikle yönetmenin değişmesiyle başrol olarak projede yer alacak olan Tansel Öngel projeden ayrılmış yerine Ozan Dolunay’la anlaşıldığı iddia edilmişti. Daha sonra projenin bir türlü başlamaması üzerine de Ozan Dolunay projeden ayrılmıştı. Projenin başından beri hikayenin içinde yer alan güzel oyuncu Berrak Tüzünataç ise hep projenin içinde kalmıştı. Ancak son gelen bilgilere göre güzel oyuncu da O Kız adlı projeden ayrıldı.

O Kız’da Bir Kayıp Daha

Focus Film tarafından hazırlıkları süren ve Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan ilk adı Hayallerim Babam ve Ben son adı ise O Kız olan diziden bir ayrılık haberi daha geldi. İki erkek başrol oyuncusunun daha önce ayrıldığı ve son olarak başarılı oyuncu Erkan Petekkaya’nın başrol olarak diziye dahil olduğu O Kız projesinde yer alan kadın başrol oyuncusu Berrak Tüzünataç’ta diziyle yollarını ayırdı. Güzel oyuncu projenin başlamaması üzerine başka bir projede yer almak için O Kız’la vedalaştı. Erkan Petekkaya’nın kadir karakteriyle seyirci karşısına çıkacağı ve bir sosyal medya fenomeninin hayatını anlatacak O Kız dizisinin yapım şirketi Focus Film yeni baştan cast çalışmasına başladı.

Berrak Tüzünataç Terzi Dizisinde

O Kız dizisinde Yer alacak olan ancak dizinin çekimleri başlamadan projeden ayrılan güzel ve başarılı oyuncu Berrak Tüzünataç O kız dizisinden Terzi dizisine geçti. OGM Pictures tarafından hazırlanan Terzi dizisinde Çağatay Ulusoy başrol oynuyor. Dizinin 2. Sezonunda yer alacak olan ve Cemre karakteriyle Terzi dizisine dahil olacak Berrak Tüzünataç dizide oldukça kritik bir yerde yer alacak. Güzel oyuncu dizinin 2. Ve 3. Sezonunda yer alacak.

10-07-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar