Ünlü Şarkıcı Ebru Güneş'e Eski Eşinden Velayet Davası

Ünlü Şarkıcı Ebru Güneş'e Eski Eşinden Velayet Davası
Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş ile eski eşi Amerika’da yaşayan Reza Zarrab arasında yeni bir mahkeme süreci başladı. Reza Zarrab Ebru Gündeş’e velayet davası açtı.

Ünlüler dünyasında sık sık yaşanan kavgalar, tartışmalar, ayrılıklar ve mahkemelere her gün bir yenisi daha ekleniyor. Mahkeme koridorları adeta ünlüler ya da avukatlarıyla her gün dolup taşıyor. Bir zamanlar büyük bir aşk yaşayan ve ancak daha sonra yaşanan bazı olaylardan sonra ayrılık kararı alan ünlü şarkıcı Ebru Gündeş ile eski eşi İran asıllı Reza zarrab arasında da sular durulmuyor. 11 yıl evli kaldıktan sonra geçtiğimiz yıl boşanan çift bugünlerde yeniden mahkemede kozlarını paylaşmak üzereler. Taraflar arasında yaşanan gerginlik hemen her fırsatta magazin ve sosyal medya gündeminde yer alıyor. Çiftin yaşlarında bir kızları bulunuyor ve boşanma sonrasında 10 yaşındaki küçük kızın velayeti anne Ebru Gündeş’e verilmişti. Ancak Ebru Gündeş’in yeniden aşk yaşadığı iddialarının konuşulduğu bu günlerde eski eş Reza Zarrab’tan karşı bir atak geldi ve Reza Zarrab mahkemeye başvurarak velayeti Ebru Gündeş’te olan kızları için velayet davası açtı.

Reza Zarrab Ebru Gündeş’e Velayet Davası Açtı

Geçtiğimiz yıl 11 yıllık evliliği noktalayan Ebru Gündeş ve Reza Zarrab arasında sular durulmuyor. Reza Zarrab’ın Ebru Gündeş’i, en yakın arkadaşlarından biriyle aldattığı iddiaları üzerine Amerika’ya giderek alelacele boşanma davası açan ve 11 yıllık evliliğini bitiren Ebru Gündeş bu olay sonrası eski arkadaşıyla da ilişkisini bitirmişti. Mahkemenin velayetini verdiği 10 yaşındaki kızıyla birlikte yaşayan Ebru Gündeş bugünlerde yeni bir aşkla anılmaya başlayınca eski eş Reza Zarrab’tan yeni bir hamle geldi ve Reza Zarrab kızlarının velayetini alabilmek için mahkemeye başvurdu. Reza Zarrab 10 yaşlarında bulunan kızının velayetini alabilmek için Beykoz 2. Aile Mahkemesine avukatı aracılığı ile başvurdu. Ayrıca Zarrab dava için gizlilik kararı da aldırdı.

Aşk Dedikoduları Durulmuyor

Öte taraftan ünlü şarkıcı Ebru Gündeş hakkında son günlerde yeniden bir aşk dedikodusu haberleri gündemden düşmüyor. Gündeş, Iraklı iş adamı ile aşk yaşadığı haberleriyle sık sık gündeme geliyor. Iraklı iş adamı R. K. İle samimi bir pozunun birçok magazin sitesinde yer alması ünlü ismin yeniden bir aşka yelken açtığı dedikodularının da gündeme gelmesine sebep oldu.

10-07-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar