Terzi dizisinin ikinci sezonuna bomba isim

Terzi dizisinin ikinci sezonuna bomba isim
Ekrana gelmeye hazırlanan yeni dizi Terzi'nin ikinci sezon hazırlıklarına da başlandı. Terzi dizisinin ikinci sezon çekimleri başlarken bomba bir isimle anlaşma sağlandı.

Çağatay Ulusoy'un başrolde olduğu Terzi dizisinin ikinci sezon çekimleri başladı. OGM Pictures imzası taşıyan Terzi dizisinde yaşanan birçok aksilik sonrası işler yoluna girmişti. Çağatay Ulusoy ile Şifanur Gül'ün partner olduğu dizi Netflix'le 3 sezon anlaşması yaptı. Hazırlıklarının ardından çekimlerine de başlanan dizinin ilk sezonu tamamlandı. Terzi dizisinin ikinci sezon çekimlerine de başlandığı öğrenildi. Birsen Altuntaş'ın haberine göre Terzi 2. Sezona dahil olacak yeni bir isim var. Başarılı oyuncu Berrak Tüzünataç Terzi 2. Sezona bomba gibi bir giriş yapacak.

Terzi dizisine yeni oyuncu

Cem Karcı'nın yönetmen koltuğunda oturduğu Terzi dizisi ilk olarak kanal sorunu yaşamıştı. Daha sonra Netflix'le anlaşma sağlayan ve ilk adı Süslü Korkuluk olan Terzi dizisinde bu kez de kadın başrol oyuncusu ile ilgili sorunlar yaşandı. Yaşanan sorunların ardından kadrosunu tamamlayan ve çekimlere başlanan diziden güzel haberler de gelmeye başladı. OGM tarafından projelendirilen Terzi dizisi Netflix'le 3 sezon anlaşması yaptı. Çağatay Ulusoy, Şifanur Gül, Salih Bademci, Olgun Şimşek, Evrim Alasya, Engin Şenkan, Ece Sükan'ın yer aldığı Terzi dizisinin 2. Sezonunda Berrak Tüzünataç da olacak. Yetenekli ve yakışıklı bir terzi olan Peyami ve Esvet'in aşk dolu hayatına bomba gibi bir giriş yapacak.

Terzi dizisi 2. Sezonunda başarılı oyuncu yer alıyor

OGM Yapım'ın iddialı yapımlarından biri olmaya aday Terzi dizisi merakla bekleniyor. Terzi ekibi geçen haftalarda ilk sezon çekimlerini tamamladı. Üç sezon olarak tasarlanan Terzi dizisinin ikinci sezon çekimlerine de başlandı. Oyuncu kadrosu, flashback sahneleri ve etkileyici senaryosuyla merak uyandıran Terzi dizisine ekranın başarılı isimlerinden Berrak Tüzünataç da dahil oldu. Bekir Baran Sıtkı ve Rana Mamatlıoğlu'nun yazdığı Terzi dizisi Netflix platformundan seyirciyle buluşacak. Üç sezonun birlikte çekildiği Terzi dizisi uzun bir bekleyişin ardından ekrana gelecek. Dönem dizisi tadında sahneleriyle ekrana gelecek Terzi dizisinde Peyami'nin kendisine gelinlik diktirmek için gelen Esved'e aşık olmasıyla başlayan bir hikaye anlatılacak.

04-07-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar