Fox TV'den Yeni Bir Günlük Dizi Geliyor

Fox TV'den Yeni Bir Günlük Dizi Geliyor
Fox Tv seyircileri yeni bir günlük diziyle daha buluşuyor. Kanal 9 Ocak Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün yayınlanacak Yalnız Kalpler’i yayın akışına koyuyor.

Geçtiğimiz sezon ve bu sezon yayınladığı dizilerden beklediği reytingi alamayan ve bu dizileri bir bir final yaptırarak yayın akışından çıkaran Fox Tv yeni yılla birlikte yeniden atağa geçti. Pek çok yeni dizi için siparişler veren kanal aynı zamanda hafta içi her gün ekrana gelecek günlük dizilerle de rakiplerini yakalamak istiyor. Kanal ekranlarında yayına başlayacak olan yeni günlük dizi Yalnız Kalpler de bu dizilerden biri. Dizinin ilk bölümü 9 Ocak Pazartesi günü ekrana gelecek. Tanıtımlarıyla dikkatleri çeken dizi daha şimdiden seyircinin merakını uyandırmış ve dikkatini çekmiş durumda. Kadrosunda genç ve başarılı bir oyuncu grubunun yer aldığı dizinin yapım şirketi Bros Film ve dizinin yönetmen koltuğunda Cevriye Demir oturuyor.

Yalnız Kalpler Konusu Ne?

9 Ocak Pazartesi günü ilk bölümüyle Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşmaya başlayacak olan yeni günlük dizi Yalnız Kalpler merakla beklenmeye başlandı. Bros Film tarafından hazırlanan ve Eylem Akın tarafından kaleme alınan dizi Cevriye Demir tarafından yönetiliyor. İlk tanıtımıyla büyük ilgi çeken ve merak uyandıran dizi, dram ve aşk türünde ele alınıyor. Ayda ve Teoman Kapadokya’da geçirdikleri büyülü bir günün ardından birbirlerinin izini kaybederler. Aradan üç yıl geçtikten sonra tuhaf bir şekilde Ankara’da karşılaşırlar. Ancak Aydan’ın şu anki sevgilisi Teoman’ın kuzenidir. Ayda annesinin baskılarına dayanamaz hale gelirken Teoman’da ailesi ve aşkı arasında kalacaktır. Dizinin bir diğer hikayesinde ise Kumru ve Buse üvey anneleri Fatma ve üvey kardeşleri Nazlı’yla uğraşmak zorunadırlar. Kumru ve Buse bir yandan hayata tutunmak bir yandan da huzurlu bir hayat yaşamak için mücadele edeceklerdir.

Yalnız Kalpler Oyuncuları Kim?

Bross Film tarafından Fox Tv için hazırlanan yeni günlük dizi Yalnız kalpler oyuncularıyla da dikkatleri çekiyor. Dizide

-      Nusret Şenay

-      Özlem Boyacı

-      Nermin Uğur

-      Mehtap Öztepe

-      Sena Şahin

-      Taygun Sungar

-      Elif Gülhan

-      Furkan Kapsız

-      Bengü Gürses

-      Serkan Melikoğlu

-      Dilek Bozkurt

-      Ezel Salık

-      Ceylin Ece Kavurgacı ve

-      Yasemin Çıtak rol alıyor.  Dizinin ilk bölümü 9 Ocak Pazartesi günü saat 18.00’da ekrana geliyor.

07-01-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar