FOX TV "Yalnız Kalpler" isimli yeni dizisini duyurdu!

FOX TV
Çok yakında FOX TV ekranlarında yayınlanacak yeni dizi Yalnız Kalpler duyuruldu. İşte diziyle ilgili verilen ilk bilgiler.

FOX TV ekranlarında yayınlanacak bir dizi daha kanal tarafından duyuruldu. Birçok yeni dizisini yayına sokmaya hazırlanan kanalın son projesi Yalnız Kalpler dizisi oldu. Sezona başladığı dizilerle hüsran yaşayan FOX TV'nin önümüzdeki aylarda ekrana gelmesi beklenen Yalnız Kalpler dizisiyle ilgili ilk bilgiler neler? Dizinin konusu ne? Hangi oyuncular rol alacak?

FOX TV, yeni sezona yeni dizileriyle başlasa da dizilerden beklediğini bulamadı. Darmaduman, Bir Peri Masalı ve Tozluyaka gibi diziler reytinglerde oldukça düşük sonuçlar elde etti. Bunun üzerinde FOX TV birçok yeni diziyi ekrana getirmeye hazırlanıyor. Demet Özdemir, Engin Akyürek ve Fırat Tanış'ın başrolde yer aldığı O3 Medya imzalı Benim Adım Farah, İsmail Hacıoğlu, Sümeyye Aydoğan ve Yağmur Tanrısevsin'in başrolde yer aldığı MF Yapım imzalı Taçsız Prenses, Kubilay Aka, Deniz Işın ve Yasemin Kay Allen'in başrolde yer aldığı Gold Film imzalı Dokuz Oğuz, Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk ve Rüya Helin Demirbulut'un başrolde yer aldığı Pastel Film imzalı Erkeğe Güven Olmaz (EGO) dizileri önümüzdeki haftalarda ekrana gelmeye başlayacak. Öte yandan hala hazırlık aşamasında bir dizi daha var. ABD yapımı Queen Sugar dizisi Medyapım tarafından uyarlanacak. Bu dizilere bir yeni dizi daha eklendi. Yalnız Kalpler dizisi de çok yakında FOX TV ekranlarında olacak.

Yalnız Kalpler dizisinin konusu ne?

FOX TV tarafından ekrana getirilecek olan Yalnız Kalpler dizisinin yapım şirketiyle ilgili bir bilgi yok. Yalnız Kalpler dizisinin konusu ile ilgili bir bilgi yok. Diziyle ilgili yeni bilgiler ortaya çıktıkça konusunu da öğreneceğiz. Dizinin konusu bilinmese de adına bakarak romantizm dozu yüksek bir dizi olacağını söylemek zor değil. 

Yalnız Kalpler dizisi oyuncuları kimler?

Yalnız Kalpler dizisinde  rol alacak oyuncular henüz belli olmadı. Önümüzdeki aylarda dizide rol alacak oyuncuların kimler olacağı belli olur olmaz açıklanacaktır. Oyuncuların yanı sıra dizinin kamera arkası ekibi de hala belirsiz. Yalnız Kalpler dizisinin yönetmen koltuğunda kimin oturacağı ve senaryosunu kaleme alacak olan isimlerin de çok kısa süre içerisinde belli olması bekleniyor. 

02-01-2023
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler