O Kız 19. Bölüm İzle

O Kız 19. Bölüm İzle
O Kız 19. Bölüm İzle; 25 Ocak Çarşamba akşamı 19. Bölümüyle ekrana gelen O Kız Dizisinin yayınlanan yeni bölümünde seyirciyi neler bekliyor? Haberimizde!

O Kız 19. Bölüm İzle; 25 Ocak Çarşamba akşamı saat 20.00’da 19. Yeni bölümüyle ekrana gelen O Kız dizisinin başrollerinde Erkan Petekkaya, Sezin Akbaşoğulları, Cengiz Orhonlu, Dilin Döğer, Macit Koper, Asiye Dinçsoy ve Orhan Kılıç’ın yer aldığı O Kız Content House tarafından hazırlanıyor. Dram türünde ele alınan dizi Deniz Yılmaz Sayir ve Aslı Kızıltuğ tarafından yönetilirken dizinin senaryosunu ise Sırma Yanık kaleme alıyor. Bu sezon başlayan ve oldukça çarpıcı bir konuyu ele alan dizide Zeynep adlı genç bir kızın babası otizm hastası Kadir ile olan ilişkileri ve Zeynep’in bir yanlış anlamayla başlayan dram ve aşk dolu hayatı ele alınıyor. Çarşamba akşamlarının sevilen ve reytingi yüksek olan dizilerinden biri olan O Kız her hafta yeni bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin yayınlanacak 19. Yeni bölümü bu akşam saat 20.00’da Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

O Kız Son Bölümde Neler Yaşandı?

Content House tarafından Kanal D için hazırlanan ve ünlü isimlerden oluşan kadrosuyla dikkatleri çeken Dram ve aşk konulu dizi O Kız yayınlanan son bölümde Kadir ve kızı Zeynep’in hayatında keskin değişiklikler yaşanmaya başlamıştır. Melek Kadir’den köşe bucak kaçarken kızı olduğu Zeynep’le ilgili duyguları ise karışıktır ve kızına yakınlaşma çabaları vardır. Sitare ise ajansta Ozan’la kurduğu planın işlemesi için adım adım çalışmaktadır ancak Melek’in gelmesi onun planlarını zora sokmaktadır. Doruk ise Sitare’nin sakladıklarını ortaya çıkarmak için çabalamaktadır.

O Kız 19. Bölümde Neler Yaşanacak?

Kanal D ekranlarında her hafta Çarşamba akşamları ekrana gelen ve Çarşamba akşamlarının sevilen ve ilgiyle seyredilen dizileri arasında yer alan O Kız 25 Ocak Çarşamba akşamı yeni bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin yayınlanacak yeni bölümünde Zeynep babası Kadir’i Melek’le birlikte görmenin şaşkınlığı içindedir. Melek durumu idare etmeye çalışır ama Kadir’in yalan söyleyememesi üzerine her şey karma karışık olur. Olay yerine gelen Sitare ise kıvrak bir şekilde olayı idare eder. Ozan ve Doruk arasında ise görünüşte ajansın küçülmesi yüzünden ama gerçekte Zeynep yüzünden büyük bir gerilim yaşanmaktadır. Zeynep ve Sitare’nin de şahit olduğu bu sert tartışmada Doruk, Ozan’a gizemli sevgilisiyle ilgili imalarda bulunur. Sitare bu durumu ne kadar kapatmaya çalışsa da Zeynep, Ozan’ın başka bir sevgilisi olduğunu öğrenmiştir. Heyecanla seyredilen O Kız dizisinin yayınlanacak 19. Yeni bölümü bu akşam saat 20.00’da Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

25-01-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar