Ünlü oyuncu Deniz Mor dizisine konuk oluyor

Ünlü oyuncu Deniz Mor dizisine konuk oluyor
Yakında yayın hayatına başlayacak TRT Dijital için hazırlanan Derin Mor adlı dizide başarılı oyuncu Bala Atabek konuk oyuncu olarak yer alıyor.

Şu sıralar büyük bir hazırlık içinde olan ve daha önce 10 Şubat tarihinde yayına başlayacağı duyurulan ancak yaşanan depremler dolayısıyla açılış tarihi ertelenen TRT Dijital yeni ve özgün içerikleri seyirciye buluşturmaya hazırlanıyor. Şu ana kadar birbirinden çarpıcı ve iddialı yerli içerikler için yapım şirketleriyle hazırlıklarını sürdüren internet yayın platformu çok yakında seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Hızlı ve yoğun bir çalışmanın içinde olan TRT Dijital için hazırlanan orijinal içeriklerden biri de Derin Mor adını taşıyor. Goya Entertainment tarafından hazırlanan ve Derin Mor (Deep Purple) adlı dizi Merve Zorlu ve Güneş Çelikcan imzasını taşıyor. Yönetmen koltuğunda Mahmut Fazıl Coşkun’un yer aldığı dizinin kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Dizinin iddialı kadrosuna son olarak Bala Atabek konuk oyuncu olarak dahil oluyor.

Derin Mor İddialı Geliyor

Goya Entertainment tarafından hazırlanan ve yönetmen koltuğunda Mahmut Fazıl Coşkun’un oturduğu TRT Dijital’in iddialı yapımlarından olan Derin Mor kadrosuyla dikkatleri çekiyor. 8 bölümden oluşacak dizinin oyuncu kadrosunda, Deniz Celiloğlu, Nilperi Şahinkaya, Murat Kılıç, Arın Kuşaksızoğlu ve Zümre Ertürk başlıca rolleri üstlenirken dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca birçok başka oyuncu da yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosuna son olarak ise başarılı ve güzel oyuncu Bala atabek konuk oyuncu olarak dahil oluyor. Dizide Münevver karakterine hayat verecek olan Bala Atabek’in canlandırdığı karakterin hikayede etkili bir yerde olduğu öğrenildi. Dünyanın başına gelen büyük bir felaketin ardından hayatta kalma mücadelesi veren bir grup insanın etkileyici dönüşüm hikayesinin anlatıldığı Derin Mor çok yakında yayın hayatına başlayacak TRT Dijital’de yayınlanacak.

Bala Atabek Kimdir?

Bugüne kadar pek çok dizi ve sinema filminde rol alan başarılı ve güzel oyuncu Bala Atabek 27 Aralık 1985 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Müjdat gezen sanat merkezi Tiyatro Bölümünden mezun olan bala Atabek daha sonra dizi ve film setlerinde yer almaya başlamıştır. Oyuncunun yer aldığı projeler arasında, Güneşi Gördüm, Eyvah Eyvah, Saklı, Her Şey Aşktan, Tutmayın Beni, Oğlan Bizim Kız Bizim, Karakomik Filmler, Benim Annem Bir Melek, Elde Var hayat, Beni Böyle Sev, Bir Mucize Olsun, Her Yerde Sen, Menajerimi Ara, İkimizin Sırrı ve Gizli Saklı yer almaktadır.

23-03-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar