Oyuncu Emre Kınay'dan tartışma yaratan görüntülere açıklama!

Oyuncu Emre Kınay'dan tartışma yaratan görüntülere açıklama!
Oyuncu Emre Kınay geçen akşam magazin gazetecileriyle girdiği tartışma görüntüleriyle ilgili konuştu. Kınay tartışma yaratan o görüntüler hakkında neler söyledi?

Ünlü oyuncu Emre Kınay'ın magazin muhabirleriyle yaşadığı tartışma karakolda sonlanmıştı. Emre Kınay ve beraberindekiler, bir mekandan çıkarken muhabirlerin Kınay'a saati hatırlatmasına sinirlenmiş ve gergin bir ortam oluşmuştu. Sonu karakolda biten tartışma magazin gündemine düşmüş ve çeşitli eleştiriler yapılmıştı. Kınay katıldığı bir yayında o gece hakkında konuştu ve "O tahriklere kapılmamalıydım" dedi.

Emre Kınay'dan muhabire sert tepki

Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında eğlence mekanlarının gece 12'den sonra açık kalması yasaklanmıştı. Ünlü oyuncu Emre Kınay ve beraberindekiler bir mekandan çıkarken, magazin muhabirleriyle karşılaştı. Bir muhabirin Kınay'a saatin 00:30 olduğunu ve bu saatte mekanda bulunmanın yasak olduğunu söylemesi tartışmaya sebep olmuştu. Emre Kınay muhabire sert tepki göstererek, polis çağrmasını söylemişti. Kınay Beyaz Tv muhabirine, "Beyaz Tv'nin ne olduğunu hepimiz biliyoruz. Geri zekalı! Kimsin lan sen? Sen gel benle çalış, bu maaşla yapılacak iş değil bu. Git polis çağır!" şeklinde oldukça sert ifadeler kullanmıştı. Daha sonra Beyaz Tv'de Kınay'ın kadınlara küfrettiği şeklinde haberler yer almıştı.

Kendime de hiç yakıştıramadım

Karakolda sonlanan tartışmanın ardından o gece yaşananlar hakkında açıklama yapan Kınay, Ali Eyüpoğlu ve İlkay Buharalı'nın canlı yayınına katıldı. Bu yayında konuşan Kınay, tahriklere kapıldığını kabul etti. Olayı anlatan Kınay, "Muhabir, "Emre Bey saat 12’yi geçti hala mekanda oturuyorsunuz" dedi. "Saat 12’yi geçmedi ve bir tuvalete gittim geldim hesabı da ödedim gidiyorum" dedim. Ondan sonra durmaksızın aynı soru sorulunca, çok özür diliyorum ve özeleştiri de yapmam gerekir bu noktada. Hiç üslubum olmadığı halde çok sinirlendim. Sonra iş büyüdü ve kendime de hiç yakıştıramadım. Niye o kadar öfkelendim hiç bilmiyorum. 90 gün evde kalmış olmanın etkisi ile arkadaşa da biraz ayıp etmiş olabilirim. Gerçekten çok üzgünüm, dudağımda uçuk çıktı ertesi sabah. O kadar çok üzüldüm. Herkesten özür diliyorum ağzımdan da sadece bir “geri zekalı” lafı çıktı. Başka da hiçbir kötü sözüm olmadı. Alkollü de değildim" şeklinde konuştu.

Ben kendime kızıyorum

Yaşananlardan  dolayı üzgün olduğunu belirten Kınay, "Gerçekten olmaması gereken ve hiç hoş olmayan görüntüler değil. Ben kendimden nefret ettim o görüntüler sırasında. Hiç hoş değil ama hepimiz insanız. 90 gündür evde mahkumuz. Ben koskoca 30 yılın ardından böyle bir tahrike nasıl kapıldım. Hiç o arkadaşıma kızmıyorum. Ben kendime kızıyorum. Bunca tecrübe üzerine bu tahrike kapıldım. Ama o da insanlık" dedi.

30 yıllık mesleğimi bırakacağım

Beyaz Tv'de hakkında yapılan haberler ile ilgili konuşan Kınay, kendisine iftira atıldığını söyledi. Kınay, "Beyaz Tv’nin dedikten sonra biplenen kısımları lütfen yayınlasınlar. Eğer bir tane küfür varsa orada, ben 30 yıllık mesleğimi bırakacağım. 4 tane de tanığım var benim. Biplenen kısımlarda Beyaz Tv’de çalışan kadınlara küfür ettiğimi iddia ediyorlar, hodri meydan ispat etsinler ve o görüntülerdeki bipleri kaldırarak yayınlasınlar. Bir tane küfür , hakaret varsa bir daha Türk halkının karşısına çıkmayacağıma şerefim üzerine yemin ediyorum" diye açıklamada bulundu.

13-06-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar