Oyuncu Meltem Miraloğlu'dan şaşırtıcı paylaşım!

Oyuncu Meltem Miraloğlu'dan şaşırtıcı paylaşım!
Kendisinden 48 yaş büyük biriyle evlenmesiyle gündeme gelen oyuncu Meltem Miraloğlu'nun paylaşımları kafa karıştırmaya devam ediyor. Miraloğlu yine şaşırtıcı bir paylaşım yaptı.

Hayat Devam Ediyor dizisindeki 'küçük gelin' rolüyle tanınan oyuncu Meltem Miraloğlu, kendisinden 48 yaş büyük Amerikalı bir iş insanıyla evliliği ile gündeme gelmiş ve çok konuşulmuştu. Miraloğlu, daha sonra üzgün yüz ifadelerinin olduğu görüntüleri paylaşmış ve mutsuz bir imaj çizmişti. Herkesi meraklandıran bu ifadelerin ardından Miraloğlu'nun boşandığı haberleri gündeme geldi. Her paylaşımı olay olan Miraloğlu'nun İnstagram hesabından paylaştığı fotoğraf ve yazdığı not yine kafa karıştırdı. İşte Miraloğlu'nun o şaşıtan paylaşımı!

Miraloğlu 48 yaş büyük bir Amerikalı ile evliydi

Atv'de yayınlanan Hayat Devam Ediyor dizisindeki rolü gerçek hayatta da yaşayan 33 yaşındaki Meltem Miraloğlu Amerika'ya gitmiş ve orada 81 yaşındaki Patrick Grady isimli Amerikalı ile evlenmişti. Bu evliklik herkesi şaşkına çevirmiş ve çeşitli iddialar ortaya atılmıştı. Meltem Miraloğlu'nun mutsuz görüntüler paylaşması ise merakla izlenmişti. Miraloğlu hakkında son çıkan haberlerde, eşi Patrick Grady'den geçen yıl resmi olarak boşandığı belirtilmişti. Meltem Miraloğlu durum hakkında açıklama yapmazken, iddiaları da yalanlamadığı için eşinden boşandığı haberleri net olmasa da kısmen doğrulandı.

Meltem Miraloğlu'ndan manidar paylaşım

Güzel oyuncu Meltem Miraloğlu son olarak yine kafa karıştıran bir paylaşım yaptı. Miraloğlu, sosyal medya hesabından tren yolu ve vagonların olduğu bir alandan kendi fotoğrafını paylaştı. Fotoğrafta zafer işareti yapan Miraloğlu manidar bir not yazdı. Miraloğlu'nun paylaşımındaki notta, "Kendimi bulmak için çıktığım bu yolda ,kendimi kaybetmemek ve bunca zulme karşı akıl sağlığımı korumak tek dileğim. (Allah biz gençleri ,büyüklerimizin zülmünden ve de tecavüzünden korusun ) Miraloğlu" ifadelerini kullandı. Yaşadığı olaylarla bağlantı kurulan bu paylaşım da ünlü oyuncunun takipçileri tarafından çok konuşulacak gibi görünüyor.

Çeşitli iddilar ortaya atıldı

Meltem Miraloğlu'nun yaptığı evlilik hakkında sürekli yeni iddialar ortaya atılırken, daha önce de evden kaçtığı haberleri yapılmıştı. Miraloğlu bu iddiaya cevap vermiş ve "Evden kaçtığım doğru değil. Patrick'le aramız iyi" açıklaması yapmıştı. Önemli bir yaş farkı bulunan Miraloğlu'nun Amerikalı Patrick Grady ile ilişkisinin daha masum başladığı ve daha sonra evlilikle sonuçlandığı ortaya çıkmıştı. Grady'in Miraloğlu'nu evlatlık olarak aldığı ve daha sonra aralarında bir aşk yaşandığı ortaya atılmıştı.

20-06-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar